Produkcja WAFLI

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rafko
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.04
    • 116

Produkcja WAFLI

Potrzebuję pomocy.

czy ktoś może mi podać namiar na polskie drukarnie drukujące podstawki do piwa. Wielkie dzieki.

Rafko
    piwo, piwko, piweczko

Related Topics

Collapse

• hubert
    Likwidacja resztek kolekcji puszek, wafli i beczek 5l
    hubert
    Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
    2020-09-16, 14:29
  • slawekkazek
    Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
    slawekkazek
    Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
    2025-01-18, 10:17
  • dadek
    Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
    dadek
    Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
    2024-04-13, 01:37
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Vaclava Havla 6z, Zlak Brewery. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Historia tego mikrusa jest pokręcona jak obecne dzieje Ukrainy. Browar rzemieślniczy Dva Kuma powstał w Severodoniecku w 2011 i tam działał kilka lat.
    Kiedy w 2014 zaczęła się zawierucha wojenna, właściciel postanowił przenieść technologie do Kijowa. Wraz z nią przyjechało dwóch
    ...
    2023-11-19, 17:21
  • bastion
    Mołdawia, Rybnica, ul. Gorkoho, Pavlegor
    bastion
    Będac kilka lat temu w Mołdawii, od miejscowych miłośników złocistego napoju miałem informację, że działa na terenie Naddniestrza w Rybnicy, browar rzemieślniczy.
    Ale gdy oczekiwałem konkretów, nikt nic nie wiedział dokładnie.
    Minęło kilka lat i podjąłem decyzje o odwiedzeniu...
    2019-02-06, 21:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...