SUPERSKLEP

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • szostak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.02
    • 1176

We wszystkim

Comment

Related Topics

Collapse

• Marusia
      2021.09.10-12 NieWielki Zlot Browarbizonów, Chmielobranie, Karczmiska - konkrety
      Marusia
      Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D

Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:

Nocleg: jeśli spanie...
      2021-08-25, 10:36
    • darekd
      Wrocław, Księgarska 8, Czeski Browarek
      darekd
      Sklep znajduje się na peryferiach Wrocławia (osiedle Widawa). Pod tym samym adresem znajduje się hurtownia czeskiego piwa. Sam sklep nie oferuje tylko piwa. Jest to większy osiedlowy sklep spożywczy. W piwnej ofercie raczej znane we Wrocławiu czeskie marki (typu Svijany, Rohozec, Konrad i inne)....
      2021-03-16, 20:00
    • MistrzSuspensu
      Hurtownia - butelki do wina
      MistrzSuspensu
      Wiem, że to nie forum winiarskie, ale poszukuję dla znajomego hurtowni, gdzie można by zakupić ok. 1000 butelek do wina 0,75L. Najlepiej okolice Wrocławia lub Leszna.
      2016-10-20, 15:58
    • ziomal-111
      Pomożecie ? Hurtownia.
      ziomal-111
      Czesc browarbizowcy. Dostalem sms-a od kolegi w pewnej sprawie. Oto jego treść. " Szukam dobrej hurtowni piw w której mógłbym zamówic 24 rózne piwa w małych butelkach po 300 sztuk z kazdego. Masz jakiś namiar". Od razu pomyslalem o browar.bizie i jego szerokich kontaktach. Jestescie...
      2016-09-22, 11:04
    • bastion
      Ukraina, Równe, Ul. Soszenka 5, Eliteko.
      bastion
      Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
      Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
      Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia.
      ...
      2020-02-01, 21:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...