a Limahla pamiętacie?
Hej a może Kujawiak
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
No to jesteś OK.
Bo myślałem ,że sie wygłupiasz.
No ,niestety ja nie nadążam już za wszystkim przynajmniej w muzyce
Ostatnio co słucha córka to;
Ich Troje ,Destiny Child czy jakoś tam...,ale to nie jest forum na temat muzyki.
Zapraszam na
Comment
-
-
No, naturalnie nie akceptuję każdego rodzaju obecnej muzyki tzw. rozrywkowej (np. nienawidzę boysband'ów - z wyjątkiem Backstreet Boys - oni są nieźli). Takie smętne zawodzenie, jak w przypadku np. Destiny's Child też do mnie nie trafia. Najczęściej słucham w samochodzie, ale wtedy lubię coś ostrego, np. Metallicę lub Rammstein.
Ale faktycznie dyskusja na ten temat kwalifikuje się do przeniesienia w inne miejsce.
Saimir, proponuję abyś uruchomił temat "Jakiej muzyki słuchamy przy piwie" w dziale "Przy piwie". W końcu to Ty skierowałeś dyskusję na te tory.
Comment
-
-
temat już gdzieś byłWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
to było o muzyce przy piwie w lokalu, ale jak większość tematów, po kilku postach się rozmydlił, więc myślę że załużcie nowyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
A wracając do Kujawiaka-piwa, to sprawdziłem, ten który piłem nie był nigdzie rozlewany. To znaczy był, ale w browarze Bydgoszcz, a nie w rozlewni. Powtarzam piwo jakich wiele, zero zachwytów.
Comment
-
-
Re: Hej a może Kujawiak
SAIMIR napisal/a
Czy ktoś z Was zna piwko KUJAWIAK?
Bo warto,ale niestety ... nie wypijecie
go gdzie indziej niż w Bydgoszczy (bo go nie sprowadzają),
a gdy już to jest to piwo z innej rozlewni.. .Szkoda.
Zaprasam na piwko.
Muszę przyznać, że mi nie smakowało
Comment
-
Comment