SAIMIR, ja rozumiem Twoj lokalny patriotyzm i tez jestem emocjonalnie z Kujawiakiem zwiazany (studiowalem w Bydgoszczy), ale Kujawiaka kupowalo sie, bo byl najtanszy, a nie najlepszy. Co do gustu mojego to rewelacja to on nie jest, ten nasz Kujawiak, wolalem Bractwo Kurkowe (takie jeszcze w butelkach typu rakieta bylo).
SAIMIR napisał ... CEZAR ty powinieniś pamiętac Civi1 ...
Przyznam bez bicia, że nie jestem fanem gier. Nazwę CIVILIZATION kojarzę, bawił się tym kiedyś mój syn, natomiast ja niewiele na ten temat mogę powiedzieć.
Tak naprawdę jedynymi grami, które mnie wciągnęły, były słynne platformówki Prince of Persia (1 i 2). Ale to było w czasach prehistorycznych.
Oj, dlaczego od razu niestety...? ;-) Jakis smak na Kujawiaka mnie naszedl i bede jutro go szukal. A swoja droga w Gdansku, co mnie niesamowicie zdziwilo, na bulwarze nadmorskim w Brzeznie, latem lali Kujawiaka z kija.
Bractwo było "rakietowe"
teraz smakiem dorównuje mu Bractwo Mocne.
Sprobuje. Dzieki za rade.
A wlasnie spijam Amber Classic i nie omieszkalem zamiescic komentarza. Tez polecam (piwo oczywiscie) chociaz komentarz tez ;-).
Przyznam bez bicia, że nie jestem fanem gier. Nazwę CIVILIZATION kojarzę, bawił się tym kiedyś mój syn, natomiast ja niewiele na ten temat mogę powiedzieć.
Tak naprawdę jedynymi grami, które mnie wciągnęły, były słynne platformówki Prince of Persia (1 i 2). Ale to było w czasach prehistorycznych.
Cezar ,
a gdzie WARCRAFT, WARLODS, KKND, RED ALERT,QAKE,
DOOM,UFO...itd
no chociaz tu nie jestem do tyłułu..
Chetnie gram w te gierki i popijam Kujawiaka,
sam .
A propos piwa: dane mi było pić Kujawiaka w Krakowie i inych miastach na południu. Bez Komentarza
Co do muzyki przy piwie to proponuję odświeżyć temat . Są ludizie którzy słuchają ludzkiej /bez obrazy/.
Comment