W odcinku pt: "Szwedzki smak" Makłowicz znowu użył piwa. Tym razem robił Wołowinę po marynarsku z piwem.
Znowu Robert Makłowicz [Szwedzki smak]
Collapse
X
-
Znowu Robert Makłowicz [Szwedzki smak]
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Ha! Byłem szybszy Art chyba będzie musiał połączyć tematy Ja o tym samym tutajBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
FCJP!
@And69
o rany, upiłeś się?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
chodziło mi bardziej o:
szweCki
i
uRZycie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Artowi chyba chodziło o to, że sobie poużywałeś przeciw FCJP.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: jutro powtórka
yendras napisał(a)
(o ile dobrz pamietam).
Comment
-
-
Odp: Odp: jutro powtórka
Marusia napisał(a)
Hi hi, chyba wszyscy sobie wczoraj pouzywali i dziś zjadają literki itp.
P.S. Wołowina nie może wyglądać super - przeca to trup!
P.S.2 Wołowina po marynarsku to jakaś niemożliwość - tak jak kangur po syberyjsku.
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: jutro powtórka
żąleną napisał(a)
P.S.2 Wołowina po marynarsku to jakaś niemożliwość - tak jak kangur po syberyjsku.
A kangur po syberyjsku , no cóż chłopcy ze wschodu zjedzą wszystko . Kiedyś zjedli przecież nawet Yeti . A mięso z kangura jest jadalne i można je kupić bez problemu w Polsce .
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Odp: jutro powtórka
And69 napisał(a)
A mięso z kangura jest jadalne i można je kupić bez problemu w Polsce .
Słyszałem, że na statek zabierano głównie kiszoną kapustę w celu zapobieżenia szkorbutowi.
Comment
-
-
Jeżeli dobrze pamietam to p.Makłowicz zastosował piwo bezalkoholowe. Wspominał coś o trzech klasach piw spotykanych w Szwecji. On do tej potrawy użył piwa pierwszej klasy natomiast piwo trzeciej klasy mozna dostac jedynie w sklepach z odpowiednią koncesją. Mogłem jednak coś pokręcic z tymi klasami bo jak oglądałem ten program w niedzielę to jeszcze miałem szum beztroskiej zabawy w ******.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
Comment