galeria wreszcie dalej działa!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• dadek
    Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
    dadek
    Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
    2020-03-26, 05:32
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 19:07
  • dadek
    Ukraina, Charków, Geroiv Praci 46, Pivovarnia Geršir
    dadek
    Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
    2020-03-20, 05:22
  • dadek
    Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
    dadek
    Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
    2019-09-27, 05:46
  • heckler
    Praha-Kbely, Mladoboleslavská 1122, Kbelský pivovar
    heckler
    Kbely to kolejna dzielnica Pragi która dołączyła do piwnej mapy Czech. Sam pomył otwarcia browaru narodził się trzy lata temu, ale wiadomo, wybór lokalizacji, budowa obiektu od podstaw, oraz załatwianie wszystkich papierków trochę trwa i po trzech latach dnia 19 stycznia 2019 roku otwarto...
    2019-03-27, 07:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...