Wczoraj w sklepie monopolowym widziałem w litrowym plastiku COLTA 45 Broka. Tak więc Koszalin wszedł do PETowego segmentu sprzedaży piw.
Pierwsze pety w Polsce
Collapse
X
-
robox napisał(a)
Wczoraj w sklepie monopolowym widziałem w litrowym plastiku COLTA 45 Broka. Tak więc Koszalin wszedł do PETowego segmentu sprzedaży piw.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Dzisiaj w Realu widziałem Warke strong 0.33l w plastiku I na dodatek warzoną w Elblągu
Comment
-
-
Petrus napisał(a)
W Leader Price pojawiło się piwo z browarów Łódzkich o nie ciekawej nazwie Krywań z góralem na etykiecie.PET 1,5 L cena 3,99zł.Last edited by Pogoniarz; 2003-07-19, 21:39.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Mnie zastanawia jak będzie wyglądała sprawa z petami po obniżce akcyzy?? Czy małe browary dzięki temu zrezygnują z tego rodzaju opakowania(wątpliwe) czy zachęcone powodzeniem plastiku jeszcze bardziej zwiększał jego udział w rynku??
Mam nadzieje że małe browary nie wpadną na szalony pomysł zrezygnowania ze szkła albo ograniczenia go do minimum.
Comment
-
-
mwa napisał(a)Do tego dlaczego taka wysoka cena- za kapsel metalowy [/B]Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
PET z metalowym kapslem????? Jak to możliwe?
Wydaje mi się jednak, że będzie to piwo na naszych półkach i przyjmnie się piwo w półlitrowych petach-wyglądało to nawet ciekawie.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
mwa napisał(a)
Dziś widziałem w Realu (Bytom) Warkę Jasną 0,5 l w cenie 2,99 zł (promocja) w opakowaniu typu PET.
Naprawdę zrobiło mi się zimno i byłem przerażony.
Do tego dlaczego taka wysoka cena- za kapsel metalowyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
witkowskiartur napisał(a)
W zeszłym tygodniu w Giżycku widziałem Piwo "Złote" w litrowym butelce PET. Ceny nie zarejestrowałem.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment