Z mocnych piw polecam szczegolnie"Kaper" heweliusza, ma duza moc(9,6% alk.) a przy tym swietny smak.
Piwa mocne ???
Collapse
X
-
Kaper to był kiedyś (na początku lat 90) dobry jak miał zupełnie inną recepturę chociaż teraz też da się wypić, ale trudno go pić jeżeli pamięta się jak smakował kiedyśTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Kieliszek napisal/a
Z mocnych piw polecam szczegolnie"Kaper" heweliusza, ma duza moc(9,6% alk.) a przy tym swietny smak.
Comment
-
-
Cezar napisal/a
Chodzi o to, aby intensywna woń alkoholu nie była za bardzo dominująca.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
-
Polecam Reginę Mocną 7.8% z Browaru Antonowo w Giżycku!!!Gwarantuje że nie poczujesz w niej spirytusu ani żadnego smaku spalenizny.Jest to piwo przewyższające nie jedną markę z dużego browaru.PolecamBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Ja wiem czy byl ciezki? Pamietam jak dzis ze przy calej mocy i tresciwosci wchodzil jak przecinak i mial piekna goryczke dla rownowagi Duzo ciezszy sie wydaje ten obecny z Elblaga.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilJa wiem czy byl ciezki? Pamietam jak dzis ze przy calej mocy i tresciwosci wchodzil jak przecinak i mial piekna goryczke dla rownowagi Duzo ciezszy sie wydaje ten obecny z Elblaga.
Comment
-
-
Po 3 to nie dziwota ze zmulalo ale przynajmniej z tamtych trzeciego sie ciagle pilo z przyjemnoscia Dzisiejszych bym 3 nie dal rady, chyba zebym sie zmusil, ale po coLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lzkamilPo 3 to nie dziwota ze zmulalo ale przynajmniej z tamtych trzeciego sie ciagle pilo z przyjemnoscia Dzisiejszych bym 3 nie dal rady, chyba zebym sie zmusil, ale po co
A jak było jasno na umyśle
Echhhh.... kiedy to byłoDziku
Comment
-
-
ech kombatanci, i ja teżTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment