OK, goła baba i Adam16
Kalendarz Piwny
Collapse
X
-
ale adam też goły?
czyżby szukowała się nowa maskotka browaru????
no no nie poznaję kolegiWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ale sie porobiło. Świntuchy. Ja sie nie rozbiorę - jestem za brzydki.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
widzę że skromność to cecha Adamów wyróżniająca- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ze mną by się ten kalendarzyk, po prostu nie sprzedał.
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Adam!
było jeść jabłko od Ewy????
gdybyś nie zjadł to byś sie nie wstydziłWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Ja posiadam edycję 2002. Zaglądałem na stronę producenta ale chyba nie ma "Piwo 2003", był jakiś z drinkami . Ostatnio próbuję szukać w necie w ofertach innych producentów. Jak znajdę coś piwnego to dam znać.
Comment
-
-
Biscuit napisał(a)
Ja posiadam edycję 2002. Zaglądałem na stronę producenta ale chyba nie ma "Piwo 2003", był jakiś z drinkami . Ostatnio próbuję szukać w necie w ofertach innych producentów. Jak znajdę coś piwnego to dam znać.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
Comment