czy to temat o sporzyciu piwa czy lacina kotem pisana ?
Srednia spozycia piwa
Collapse
X
-
Last edited by Krotoszyniak; 2002-12-10, 18:10.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
-
-
Marusia mnie troche wyprzedzila. Jak by tak kazdy mniej wiecej online podawal ilosc wypitych piw, to mozna by zrobic ranking forumowiczow oraz top ten tygodnia, miesiaca oraz roku. Wtedy ilosc wypitych piw jako atrybut forumowicza miala by inne znaczenie. Obawiam sie tylko, ze policja w ten sposob doszla by do intymnych informacji, ktore przed sadem moga zostac wykorzystane przeciwko nam samym.
Comment
-
-
hm, coś w tym pomyśle jest- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Musialo by sie to odbyc w postaci konkurencji bezkonkurencyjnej, by nie animowac do nadmiernej konsumpcji. Ciekawy byl by ranking w postaci graficznej(scigajace sie balki) z dodatkowa procentowa informacja wykonania normy krajowej(jak za dawnych lat). Zwyciezca zostanie ukoronowany przodownikiem pracy.
Comment
-
-
o! coś takiego mi przez myśl przemknęło. ale najpierw muszę dostarczyć dział kolekcjonerski, którego skończenie wlecze się i wlecze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Dla ciekawych świata:
Qui penis aquam turbant? [/B]
Comment
-
-
Przy okazji dzialów, kiedy będa prezenty? Z utesknieniem czekam na e-gadżety. Co prawda juz teraz klikam butelką Żywca, a zamiat klepsydry mam Kaisera, ale czekam i czekam... A pomysł z ilościa wypitych piw nie za bardzo mi się podoba, ponieważ niewielu zarejestrowanych członków jest naprawde zainteresowanych najwspanialszym z napojów i mogło by sportowo zawyżać swoje wynikiLast edited by Johnus_Beer; 2002-12-11, 16:16.
Comment
-
-
???
Mam problem, proszę o pomoc.
Bardzo spodobał mi się pomysł z liczeniem wypitych piw,
lecz mam dylemat, czasami uczestniczę w takich degustacjach że przekraczam pewną granicę i w efekcie piwo które wysyłam do brzusia wraca , znaczy "Robię naloty na Rygę"
Czy te piwa które wróciły mogę zaliczać jako wipite czy też nie
Comment
-
-
[QUOTE]ppns napisał(a)
[B]
Oj Marusia , Marusia , w kilku dyskusjach piwnych było podkreślane , by nie mieszać piwa i polityki. Konsumpcja piwa to nie polski
kodeks karny (ach te świadki koronne czy też incognito , antyświadki koronne , prokurator koronny , adwokat z urzędu // czyli
//z browaru ???
udowadnianie , przekonywanie , przeliczanie brzeczki na objętość w
odniesieniu do przejrzystości butelki itd., itp., i brekekeks
// jak mówił mistrz słowa pisanego Melchior Wańkowicz;
Deklarowana osobista konsumpcja piwa nijak się ma do statystyki.
Piwo spożywane w każdych ilościach , byle z umiarem , jest włąściwym postępowaniem.
I to własnie jest właściwe podescie do tematu. A to żeby poprawić statystykę.
piwo, piwko, piweczko
Comment
-
-
Odp: ???
Kalafior napisał(a)
lecz mam dylemat, czasami uczestniczę w takich degustacjach że przekraczam pewną granicę i w efekcie piwo które wysyłam do brzusia wraca , znaczy "Robię naloty na Rygę"
Czy te piwa które wróciły mogę zaliczać jako wipite czy też niewww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Odp: ???
Kalafior napisał(a)
Czy te piwa które wróciły mogę zaliczać jako wipite czy też nie
stolica Łotwy , czyli konsumpcja musiała wystarczyc na wyskok za
dwie granice
Naloty na Rygę są obecnie niewskazane , bo Łotwa to nasz przyszły sojusznik w NATOpiwoppns@wp.pl
Comment
-
Comment