Czyli urzędnicy szykują niezłą imprezkę
Bojanowo nareszcie sprzedany?
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Wiemy, że sprzedany, że produkuje piwo Szwejka, a nie Szwejk jak dawniej, że piwo butelkuje.
Teraz dowiadujemy się,że własciciel Bojanowa planuje uruchomienie na nowo przybrowarnej słodowni klepiskowej! Byłby to ewenement w skali III-ciej Rzeczpospolitej!O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
Czes napisał(a)
Wiemy, że sprzedany, że produkuje piwo Szwejka, a nie Szwejk jak dawniej, że piwo butelkuje.
Teraz dowiadujemy się,że własciciel Bojanowa planuje uruchomienie na nowo przybrowarnej słodowni klepiskowej! Byłby to ewenement w skali III-ciej Rzeczpospolitej!
Comment
-
-
Czes napisał(a)
Teraz dowiadujemy się,że własciciel Bojanowa planuje uruchomienie na nowo przybrowarnej słodowni klepiskowej! Byłby to ewenement w skali III-ciej Rzeczpospolitej!
Comment
-
-
proponuję nie szaleć zbytnio z pochwałami w kierunku tego browaru.
słyszałem wiele niepochlebnych opinii na temat działań właścicieliWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
To co napisałem niekoniecznie oznacza pochwałę.
Mam nieodparte wrażenie, że siłą napędową tego pomysłu nie jest chęć dochowania wiernosci tradycyjnym metodom sztuki browarniczej ale raczej tylko efekt ekonomiczny ( patrz tania siła robocza ).O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
-
Czes napisał(a)
To co napisałem niekoniecznie oznacza pochwałę.
Mam nieodparte wrażenie, że siłą napędową tego pomysłu nie jest chęć dochowania wiernosci tradycyjnym metodom sztuki browarniczej ale raczej tylko efekt ekonomiczny ( patrz tania siła robocza ).
Comment
-
-
bądź co bądź dla takiego malutkiego browaru tańsza jest ta słodownia o której wspomina Czes, niż nowa zautomatyzowana. ponadto, wydaje mi się że zatrudniając kilku szuflujących we wspolpracy z rejonowym urzedem pracy browar mozne otrzymac dofinansowanie tj czesc kosztów zatrudnienia przejmuje RUP.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Lepiej naśladować Burkina faso i dać choc trochę zarobić zwykłym ludziom niż kupić maszyny , ale najważniejsze jest żeby zaczęło płynac z tego browaru piwo i najlepiej żeby bylo dostepne w Poznaniu , a nie tylko w Bojanowie i okolicach
Comment
-
-
szarpik napisał(a)
... i najlepiej żeby bylo dostepne w Poznaniu , a nie tylko w Bojanowie i okolicachŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
a ja proponuję, aby zaczęlo płynąć z tego browaru dobre piwo. bo w tym temacie to jest różnie.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Czes napisał(a)
... Teraz dowiadujemy się,że własciciel Bojanowa planuje uruchomienie na nowo przybrowarnej słodowni klepiskowej! Byłby to ewenement w skali III-ciej Rzeczpospolitej!
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
A przynajmniej wisiał jakieś półtora miesiąca temu.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
Comment