czyli jakieś WSPPuC (Wiosenne Spotkania Przy Piwie u Cyrkonii) odpadają
Browary Jurand dla Forumowiczów
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
A dlaczego odpadają? Ja nic takiego nie powiedziałam (napisałam)!!!!!
Grudzień (choć nie wiosna)- fakt - odpada, bo przytułek jest w fazie stawiania nowych ścian. Ale od stycznia to chyba zacznie funkcjonować.
A swoją drogą to tych filii "Przytułku u Marusu" zaczyna się trochę robić. Ciekawe kiedy Marusia zacznie pobierać opłaty za używanie jej nazwy hotelu ???
Umowa franchisingowa była by tu chyba na miejscu.
Comment
-
-
[QUOTE]Cyrkonia napisał(a)
[B]A swoją drogą to tych filii "Przytułku u Marusu" zaczyna się trochę robić. Ciekawe kiedy Marusia zacznie pobierać opłaty za używanie jej nazwy hotelu ??? [QUOTE]
słyszałem, że to ma wynosić skrzynka piwa od dobopensjonariusza choć przewidywane są promocjeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
O przepraszam, filia reklamuje też jednostkę macieżysta (albo rz, sam nie wiem) więc może też jakaś umowa w drugą stronębigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
iron napisał(a)
O przepraszam, filia reklamuje też jednostkę macieżysta (albo rz, sam nie wiem) więc może też jakaś umowa w drugą stronęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No i sama będę jeździć na wizytacje
Może nad jakimś logo hotelowym trzaby pomyśleć...
Comment
-
-
Mnie się podoba to logo ,które masz w profilu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Cyrkonia napisał(a)
No to w takim razie proponuję:
- Kortowiada
- Piknik Country (Mrągowo)
- Mazurskie Noce Kabaretowe (Mrągowo)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Mogą być i Spotkania Zamkowe.
W wakacje zawsze coś się dzieje na Starówce.
W tym roku w czwartki były Spotkania z Szantą.
Bardzo fajne.
Comment
-
-
No koło czerwca to może i nawet będzie na czym spać
Bo wcześniej to tylko podłogę daję do dyspozycji.
Comment
-
Comment