Piwo "Browar.pl"

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Johnus_Beer
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.08
    • 124

Piwo "Browar.pl"

Wiem, że wielu Forumowiczów zajmuje się warzeniem piwa w domowym zaciszu. Może któryś z nich podejmie się uwarzenia piwa w imieniu całego Forum? Oczywiście, z uwzględnieniem wskazówek i gustów inniech browar.biz-owiczów.
  • bahtol
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.10
    • 331

Myślę, że to bardzo dobry pomysł, to chyba najbardziej odpowiednie piwo do kfelka browar.biz.
    =bahtol=

Comment

• szostak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.02
      • 1176

Pod tą firmą powinno być kilka(naście) gatunków. Wszak jedni lubią pilsnera, inni pszeniczne, jeszcze inni stouta, jeszcze inni jeszcze inne.
      Proponuję najpierw ustalić ranking najpopularniejszych gatunków, a potem nasi piwowarzy, a mamy ich wszak sporo, mogą warzyć piwo marki www.browar.biz. Mamy też forumowiczów z talentami plastycznymi; ci się zajmą opracowaniem etykiet.

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

To bardzo głupi pomysł. Taki pomysł mogą zaproponowac tylko ci, którzy nigdy nie próbowali sami warzyć piwa.

Comment

• Gizbern
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.07
          • 89

Ja bym ten pomysł nazwał "nienajlepszym".... bez ostrych słów, Krzysiu

Comment

• szostak
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.02
            • 1176

Krzysiu napisał(a)
            To bardzo głupi pomysł. Taki pomysł mogą zaproponowac tylko ci, którzy nigdy nie próbowali sami warzyć piwa.
            Dlaczego niby jest to głupi pomysł? Ja osobiście nie widzę powodu, by się nie pochwalić czymś, gdy się to robi dobrze.

Comment

• Johnus_Beer
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.08
              • 124

Dzięki Krzysiu. Wiedz, że doceniam Twoją konstruktywną krytykę i rzeczywiście, niegdy nie próbowałem robic własnego piwa.

Comment

• Kudłaty
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.09
                • 1972

Krzysiowi pewnie chodzi o to , że jak ktoś juz sam zrobi sobie piwko to woli żeby się nazywało od jego imienia czy coś w tym stylu Więc zostaje nam tylko ART , prosimy !!!!

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

E tam, Krzysiowi chodzi tylko o to, żeby jak zwykle wzbudzić kontrowersje
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ppns
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.10
                    • 1737

szostak napisał(a)
                    Pod tą firmą powinno być kilka(naście) gatunków. Wszak jedni lubią pilsnera, inni pszeniczne, jeszcze inni stouta, jeszcze inni jeszcze inne.
                    www.browar.biz. Mamy też forumowiczów z talentami plastycznymi; ci się zajmą opracowaniem etykiet.
                    Wątpliwe , aby ktokolwiek w warunkach domowych potrafił wypełnić wszystkie normy techonlogiczno-browarnicze, aby rzeczywiście uwarzyć
                    piwo danego typu czy klasy.
                    piwoppns@wp.pl

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23960

ponadto byłoby to czyste działanie pod publikę. czyli tak jak to się dzieje obecnie w polskim browarnictwie. np. badania wykazują że nikt nie chce pszenicznego (pomijam promile osób w PL, które znają i lubią ten gatunek) więc po co to wprowadzać?

aha, dotychczas na oficjalnym spotkaniu Forumowiczów, mieliśmy dwie osoby, które zaprezentoway swoje piwa: a byli to Piwowar oraz Pjenknik.
                      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Johnus_Beer
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.08
                        • 124

Ok. Niniejszym temat uważam za zamknięty.

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23960

swoją kwestię napisałem odnośnie propozycji aby "najpierw ustalić ranking najpopularniejszych gatunków", co do samego pomysłu nie mam zastrzeżeń.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                          X