Wiem, że wielu Forumowiczów zajmuje się warzeniem piwa w domowym zaciszu. Może któryś z nich podejmie się uwarzenia piwa w imieniu całego Forum? Oczywiście, z uwzględnieniem wskazówek i gustów inniech browar.biz-owiczów.
Piwo "Browar.pl"
Collapse
X
-
Pod tą firmą powinno być kilka(naście) gatunków. Wszak jedni lubią pilsnera, inni pszeniczne, jeszcze inni stouta, jeszcze inni jeszcze inne.
Proponuję najpierw ustalić ranking najpopularniejszych gatunków, a potem nasi piwowarzy, a mamy ich wszak sporo, mogą warzyć piwo marki www.browar.biz. Mamy też forumowiczów z talentami plastycznymi; ci się zajmą opracowaniem etykiet.
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
To bardzo głupi pomysł. Taki pomysł mogą zaproponowac tylko ci, którzy nigdy nie próbowali sami warzyć piwa.
Comment
-
-
E tam, Krzysiowi chodzi tylko o to, żeby jak zwykle wzbudzić kontrowersje
Comment
-
-
szostak napisał(a)
Pod tą firmą powinno być kilka(naście) gatunków. Wszak jedni lubią pilsnera, inni pszeniczne, jeszcze inni stouta, jeszcze inni jeszcze inne.
www.browar.biz. Mamy też forumowiczów z talentami plastycznymi; ci się zajmą opracowaniem etykiet.
piwo danego typu czy klasy.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ponadto byłoby to czyste działanie pod publikę. czyli tak jak to się dzieje obecnie w polskim browarnictwie. np. badania wykazują że nikt nie chce pszenicznego (pomijam promile osób w PL, które znają i lubią ten gatunek) więc po co to wprowadzać?
aha, dotychczas na oficjalnym spotkaniu Forumowiczów, mieliśmy dwie osoby, które zaprezentoway swoje piwa: a byli to Piwowar oraz Pjenknik.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
swoją kwestię napisałem odnośnie propozycji aby "najpierw ustalić ranking najpopularniejszych gatunków", co do samego pomysłu nie mam zastrzeżeń.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment