mam nadzieję że owo piwko jakie by nie było dotrze na wschodni zaścianek Polski i będę mógł go spróbować u siebie....ale znając życie poza Kujawami i Pomorzem będzie w ilościach śladowych...
Co Ty na to bax4??
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Od moich terenowych informatorów wiem że piwo grudziądzkie jest już do nabycia m.in. w Olsztynie a nazywa się "Kunter" (zaraz , zaraz - ta nazwa coś mi przypomina...). Ponoć wyszło pełno prób etykiet , i jest kapsel z nadrukiem ale niestety na razie nic więcej nie wiem , a kapslem sam bym był zainteresowany
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Także,Cooper ma dobrych informatorów. Szata marki Wygląda nieźle-tylko,te Panie jakieś jakby mało zainteresowane wyrobem Ciekawe kto z Forum pierwszy będzie miał okazję skosztować Kuntera...
Mieszkam w Lubaniu Śląskim (niedaleko Lwówka śl) i ostatnio w niektórych sklepach zobaczyłem piwo z Grudziądza. Był to Rotmistrz Mocny. Nie pamiętam wszystkich danych,ale powiem, że było bardzo smaczne. Smaskowało mi bardziej niż wynalazki typu Dębowe Mocne lub Warka Strong
Wielkie dzięki za informację Trzeba będzie powęszyć tu i tam za nowym wyrobem.Dzisiaj już spróbuję-może trafi ten wyrób w moje ręce,tzn.gardło.Do poznania się na Giełdzie
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2003-04-05, 12:43.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment