Nabyłem ostatni numer "Piwosza Bezalkoholowego" i tam niespodzianka: wśród trzech najciekawszych witryn internetowych poświęconych tematyce piwnej wymieniono, a jakże, www.browar.biz.
hihi, tak właśnie się zastanawiałem czy zostaniemy wspomnieni .
Dziękuję za gratulacje, ale należą się nie tylko mnie, ale i Tobie i wszystkim Forumowiczom, no i oczywiście kilku osobom, których nie ma na forum, ale bardzo pomagają mi od czasu do czasu swoim wkładem w rozwój Browaru.
Gratulacje tez dzisiaj dostałem Piwosza, ale jednak musieli się przyczepić:
"Na pierwszy rzut oka witryna nie wygląda najładniej, ale dziala doskonale"
Ciekawe co im się nie podobało
Pozdrawiam
Piwosza nie prenumeruję i raczej nie będę. Proszę artykuł (dla takich jak ja) co najmniej streścić. Chcę wiedzieć czego to dobrego o Browarze sam się nie domyśliłem. I ewentualnie jakie głupie uwagi są zgłaszane.
No to podaje inne serwisy: www.kp.pl "RZECZOWO, PRZEJŻYSCIE, SZYBKO" za wyczerpujace info na temat produktów i browaru, za szybkie ładowanie, za aktulizację danych
www.browar.biz" BŁYSKAWICZNA WYMIANA OPINII" za sutentyczne (???) forum wymiany opinii na wszelkie tematy, bardzo ściśle lub zupełnie luźno związane z piwem(...) Poza tym w browarze.pl są wiadomości ze świata piwa, spora galeria birofilów, alfabetyczny spis browarów, rozbudowany dział kolekcjonerski. Konkursy dla internałtów.
www. balticmalt.com.pl "SŁÓD PO LUDZKU" strona bardzo funkcjonalnie zprojektowana, wada: zbyt powierzchowne potraktowanie produkcji słodu, uznana za najlepszą i najbardziej użyteczną stronę w sieci wśród firm, które koopreują z branżą piwowarską
Piwosz nr 15
( no może nie dosłownie, ale bardzo podobnie jest napisane)
Pozdrowionka
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
ART napisal/a hihi, tak właśnie się zastanawiałem czy zostaniemy wspomnieni .
Dziękuję za gratulacje, ale należą się nie tylko mnie, ale i Tobie i wszystkim Forumowiczom, no i oczywiście kilku osobom, których nie ma na forum, ale bardzo pomagają mi od czasu do czasu swoim wkładem w rozwój Browaru.
A mnie zainteresowało wspomnienie przez Arta tych tajemniczych współpracowników Browaru.pl. Ujawnijcie się, tajniacy
Comment