Piwo z RPA Chibooko !!!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

Piwo z RPA Chibooko !!!

Mój dobry przyjaciel wyjechał na miesiąc do Afryki a konkretniej do RPA. Oczywiście powiedziałem mu, żeby bez kapsli i piwa nie wracał.
    Oto co mi napisał:
    Jest to tylko fragment listu
    "Kapsle zbieram teraz masowo, chociaz tu jest tylko kilka rodzajow piwa I na dodatek niektore kapsle sa po prostu pokryte zlotkiem, bez napisow. W sumie sa 3 rodzaje piwa z RPA, reszta to to samo co w Europie. Jest tez jedno piwo, ktore jest rdzennie tutejsze, ale jest w kartonie. Ma bialy kolor I lekko zalatuje piwem a bardziej drozdzami. Nazywa sie chibooko. Problem polega na tym ze upijaja sie tym najbiedniejsi czarni I wujek powiedzial ze za cholere tego nie kupi bo to obciach. Jak berde wyjezdzal to sam pojde do sklepu I kupie, bo jestem ciekawy jak to smakuje. Poza tym to raj dla pijakow."

Chyba wy też jesteście już ciekawi mojego opisu w Piwo Konkretnie
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Nie szczędź klawiatury!

Może byś powiedział temu kumplowi, żeby nabył kilka kartonów?

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

Oczywiście powiem mu aby kupił jak najwięcej, ale nie wiem ile się zmieści do jego bagażu heheh

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Niech powywala wszelkie zbędne klamoty, czyli ciuchy, pamiątki i takie tam.

Comment

• Kudłaty
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 1972

I też tak mu powiedziałem, ale jego żona wstępnie się sprzeciwiła heheh

Comment

Przetwarzanie...
          X