na krawatkach z jabłonowa namawiają na randkę z piękną dziewczyną, wystarczy zadzwonić 0-700.... . Najpierw pety, teraz stręczycielstwo. Ciekawe co dalej wymyślą. .
0-700.... randka z Jabłonowa
Collapse
X
-
Browar w Jabłonowie......Disco polo wśród muzyki tego świata, nic więcej juz nie powiemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Kudłaty napisał(a)
To chyba dobrze, że browar próbuje jakoś zwiększyć sprzedaż swojego piwa. Eksperymentuje, dla mnie +.
widocznie lubisz urządzić sobie "macanko przez szybkę"Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
becik napisał(a)
Browar w Jabłonowie......Disco polo wśród muzyki tego świata, nic więcej juz nie powiempułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
Odp: 0-700.... randka z Jabłonowa
kopernik napisał(a)
na krawatkach z jabłonowa namawiają na randkę z piękną dziewczyną, wystarczy zadzwonić 0-700.... . Najpierw pety, teraz stręczycielstwo. Ciekawe co dalej wymyślą. .pułaś
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
pulas napisał(a)
o disco polo to mam wrażenie, że słuchacze tej muzyki(?) pijają raczej zielonego leszka, tyskie, żywca albo warkę strong niż jabłonowo.
opijają się raczej także turbo-piwami -> Atom , Megawatt.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Oj , tak wysublimowani odbiorcy muzyczni , jak fani disco-polo
opijają się raczej także turbo-piwami -> Atom , Megawatt.pułaś
I między bajki wkładam"