O! Pulas jaki obeznany z wiejskimi dyskotekami!
0-700.... randka z Jabłonowa
Collapse
X
-
pulas napisał(a)
Na dyskotekach i zabawach wiejskich uswiadczysz...wszechobecne są piwa z KP, ewentulanie z Żywca...
Na wiejskiej potańcówce towarzystwo chce się "ubzdryngolić" byle
czym i możliwie niskim kosztem. Ale cóż , ja na dyskotekach wiejskich
i zabawach wiejskich udziału nie biorę , więc przyznaję rację
Pulasowi .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
kurka, jasnowidz się znalazł.
Kopernik może dorzucisz tą krawatkę, przynajmniej sobie pooglądamy wirtualnie to 0700- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ppns napisał(a)
Oho , jak znam życie i browar.biz , to Adam16 zaraz założy nowy temat
w dziale przy piwie "Muzyka a piwo i ich wzajemne oddziaływnie
w interakcji z ceną kufla i kopmaktu z muzyka taneczną" .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Szukam tych krawatek do zbioru (podobno były 2 sztuki - blondyna i brunetka). Niestety chodziły tylko w grudniu i teraz będąc w browarze już ich nie dorwałem. Zaoferował bym coś np. z etykiet jabłonowskich - mam ich sporo na wymianę (stare i nowe)Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A jaka jest cena sms-a? ślepy jestemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
A jaka jest cena sms-a? ślepy jestem
Ale w temacie jest 0-700... a nie o sms'ach.pułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"
Comment
-
-
pulas napisał(a)
Ale w temacie jest 0-700... a nie o sms'ach.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
-
Jabłonowo dało sobie spokój z tą akcją - odzew był nader mizerny.
Wnioski:
- piwo z Jabłonowa dramatycznie obniża poziom libido (chmiel rzeczywiscie ma takie własciwosci) albo
- pijący Jabłonowo nie mają telefonów komórkowych (bardziej prawdopodobne)O!Nanobrowar Domowy "PiwU"
Comment
-
Comment