cóż Królewskie dzisiaj jest niestety lepsze od Żywca który już w ogóle nie ma smaku albo smak jest tragiczny.
Smutek
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Oj, to nie wiem jakiego Ty Żywca pijasz. I jakie Królewskie...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Zgadzam się z Adamem16. Jeżeli chodzi o bojkot produktów związanych z zaganicznym kapitałem, nic by nam nie pozostało do jedzenia. Trzeba się pogodzić z tym faktem. Za przykład może posłużyć browar Piast - sam szukał firmę która by go przejeła. Takich rzeczy nie zwalcza się bojkotem, tylko zmianą mentalności w społeczeństwie.Last edited by Nicolae; 2002-01-09, 18:28.
Comment
-
-
Originally posted by adam16
Oj, to nie wiem jakiego Ty Żywca pijasz. I jakie Królewskie...To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Originally posted by zythum
Królewskie z beczki w Rybitwie a Żywiec w wielu miejscach. I moja opinia jest taka od lat to piwo to zwykłe gTo inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
To ja się zastanawiam skąd Wam dostarczają tego Żywca. Bo chyba nie z Żywca, skoro jest tak niedobre to piwo. Królewskie jest OK, może być, ale Żywczyka (dobrego, prawdziwego) nie przebije. NIGDYBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja nie piję Żywca, ani Królewskiego, zdecydowanie wolę Złotego Denara z wajchy, i nie jest to pierwszy raz kiedy uważam, że lokalne piwo jest lepsze od tego z wielkiego browaru. Uważam, że Żywiec jest bez smaku, a Królewskie jest przereklamowane. Taki "Szwejk" też jest kilka razy lepszy od obu wymienionych wyżej.
Comment
-
-
pjenknik napisal/a
... uważam, że lokalne piwo jest lepsze od tego z wielkiego browaru...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment