pilnie poszukuję namiarów na firmy zajmujące się precederem "nadruków" na szkle (w szczególności chodzi o kufle). jak coś takiego przemknęło Tobie przed oczami, bardzo proszę o wiadomość tutaj lub na PW, ew. na art@browar.biz
nadruki na szkle
Collapse
X
-
nadruki na szkle
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak -
dzięki Krzysiu masz może namiary pod ręką? (chodzi mi o dwie ostatnie pozycje)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Re: nadruki na szkle
Originally posted by ART
pilnie poszukuję namiarów na firmy zajmujące się precederem "nadruków" na szkle (w szczególności chodzi o kufle). jak coś takiego przemknęło Tobie przed oczami, bardzo proszę o wiadomość tutaj lub na PW, ew. na art@browar.bizNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
talrasha napisal/a
Myślę, że to dobry pomysł, jakieś koszulki z logo browar.biz, mogła by być to fajna sprawa jak by nie było bardzo drogie.Byłby to swoisty wyróżnik w knajpie z piwemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
pewnie jakby się zebrało ok 100 osób i każda by chciała np. koszulkę z logo Browaru (i chciałaby też za to zapłacić) to można to załatwić, jak wiadomo przy większych zamówieniach są zniżki (a przynajmniej można je wynegocjować).
od razu jednak mówię że nie będzie to bardzo tanie, bo nie lubię tandety.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Misiekk napisal/a
Kudłaty znalazłbyś jeszcze miejsce na naszywkę z logo browar.biz ???
------------------------
To tylko taki stereotyp ...
Na mojej skórze mam tylko naszywke klubową, zresztą dzisiaj na imprezce zobaczysz A na katanie troszeczke znaczków zlotowych i barwy.Comment
Comment