No to ładnie wpadłem z tą wódką - teraz wszyscy będą mnie kojarzyć z mocniejszym alkoholem, ale wódka też czasami może być przyjemnym napojem rozluźniającym (nie mylić ze zwiotczającym )
a ja w boju w niedzielę [spelunka "Jola", niektórzy z forumowiczów tam zdaje się bywali; polecam!! ] zdobyłam bardzo fajny wafel Ryana - na odwrocie ma FLIRT TOWARZYSKI, hehe, wielce pożyteczny wynalazek!
fajny wafel Ryana - na odwrocie ma FLIRT TOWARZYSKI,
Nie jestem pewiem, ale chyba coś takiego widziałem na waflach Żywca ze 3 lata temu jak byłem na wakacjach nad morzem - nieźle się przy tym flircie ubawiliśmy.
Żywiec wypuścił 3 wersje flirtu. Zapytajcie naszego kolegę Żywca. On jest na bieżąco. A tak w ogóle temat gier towarzyskich jest bardzo popularny na wafelkach. Przeważają gry w statki i kółko/krzyżyk. Mi osobiście podoba się labirynt na waflu z Brackiego z następującą instrukcją: jeśli w ciągu 30 sekund dotrzesz do celu, możesz spokojnie iść po następne piwo
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Maja napisal/a a ja w boju w niedzielę [spelunka "Jola", niektórzy z forumowiczów tam zdaje się bywali; polecam!! ] zdobyłam bardzo fajny wafel Ryana - na odwrocie ma FLIRT TOWARZYSKI, hehe, wielce pożyteczny wynalazek!
Byłem U Joli we wtorek i juz nie było wafli z flirtem, tylko z miejscem na notatki.
Comment