Art, a czy temat koszulek jest aktualny...?
Kufle z Browaru
Collapse
X
-
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! -
tak, ale na razie nie zajmuję się tym.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja się na pewno piszę na ten tańszy, bo na drogi niestety mogę nie mieć pieniążków - ale to boli, taki ładny jest ten kufel no ale co poradzę, może stanę pod budką z piwem i uzbieram do majaCatalunya es una nación y el Barça es un ejércitoComment
-
UWAGA!
napisałem w Newsletterze, że należy wysłać do mnie na e-mail ( browar@browar.biz )informację o zapotrzebowaniu na kufle (te droższe) - ilość kufli oraz swoje dane.
głosowanie w Sondzie nie jest wiążące, chciałem się na początku tylko zorientować czy taki sposób zapłaty jak napisałem wcześniej będzie zaakceptowany.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja także proszę ten niestandartowy sztuk jeden. Jeśli chodzi o standartowy to narazie również sztuk jaeden ale jeszcze nad tym pracuję, może będę potrzebował ich więcej ... I z niecierpliwośią czekam na dalsze szczegóły...Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)Comment
-
proszę zgłaszać swoje zapotrzebowanie na e-mail bo chcę mieć wszystko w jednym miejscu, żeby nikogo nie pominąć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
O Boże!!! Art!!!! Ja nie chcę takiego kufla!!!!
One w ogóle nie pasują do naszej browarnianej ekipy, coś na luzie poproszę, a nie sztukę, co wsadzę do piwnicy!!!!
!Comment
-
Marusia napisal/a
One w ogóle nie pasują do naszej browarnianej ekipy, coś na luzie poproszę, a nie sztukę, co wsadzę do piwnicy!!!!
!Last edited by żąleną; 2002-03-22, 21:38.Comment
-
Originally posted by Marusia
!
ale wedle starej maksymy:
nie ma przymusu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
ART napisal/a
musisz mieć ciekawą PIWnicę...
ale wedle starej maksymy:
nie ma przymusu
Skreśl mnie z listy zamawiających.Comment
-
Originally posted by Marusia
!Comment
-
Propozycja co do kufla
[B][SIZE=3][FONT=times new roman][COLOR=seagreen]
Ja mam drobną UWAGĘ
MIAŁ BYĆ CHYBA KUFEL
A TU CO PROPONUJECIE MARNĄ SZKLANKĘ
KUFEL Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA TO DLA PIWOSZA CONAJMNIEJ LITR
CZY TAKĄ WERSJĘ DLA NORMALNYCH TEŻ PRZEWIDZIANO
POZDRAWIAM
hubcio z Warszawy Żeglarz i PiwoszArs Vivendi - bo sztuką jest rozkoszować się życiemComment
Comment