nie będzie zatem wersji dla normalnych
Kufle z Browaru
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
poniżej 20 zł
o ile poniżej to się jeszcze okaże.
chciałbym żeby nie było więcej niż 12 zł + koszt przesyłki- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Re: Propozycja co do kufla
hubcio napisal/a
...
KUFEL Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA TO DLA PIWOSZA CONAJMNIEJ LITR
....
hubcio z Warszawy Żeglarz i PiwoszLast edited by kangurpl; 2002-03-28, 12:01.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
z moich obserwacji wynika, że nie tylko warszawscy i nie tylko żeglarze...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
jak będzie już wszystko dogadane to zamieszczę zdjęcia, ale nie będzie to finalny produkt, tylko osobno zeskanowany kufel oraz logo z pliku graficznego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
co na kuflu ?
Proponuję umieszczenie na kuflu jakiegoś zawołania, co będzie dopiero świadczyć, że jest nasz. I kiedy go, kufel, wykopią po 5 tysiącach lat, bedą żałowac, że nie było ich tu z nami, kurna.
A moi faworyci to:
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie.
bardzo chciał bym mieć mniej zajęć w szkole by częściej na piwko poza miasto móc skoczyć
Piwo pite z umiarem nie szkodzi w żadnych ilościach
Piwo to moje paliwo
Piwo kuflowe smaczne i zdrowe. PTC
Kiedy widzę któryś z podpisów "targa mną okrutny śmiech"
Gdyby kufel był duży dostatecznie, może zmieściłoby się ich więcej.piwo jest lepsze
Comment
-
-
Popieram, myślę, że na kuflu najlepsze było by:
"Piwo pite z umiarem nie szkodzi w żadnych ilościach"
(mimo, że to chyba trawestacja cytatu z Gomułki)Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
No to na taki podpis jak zaproponował kolega Klosterkeller
bardzo chciał bym mieć mniej zajęć w szkole by częściej na piwko poza miasto móc skoczyć
Jednak będąc osobą o "złotym sercu proponuję układ:
Komplet kufli standard - sześć + 1 "full wypas" i jestem w stanie sprawę przemilczećCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
zaraz pęknę ze śmiechu i nie będzie kufli...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment