JANO napisal/a Dooomino!!! dlaczego ...kubek
Co prawda też mam małe mieszkanko, ale...
Dlaczego kubek!!! To proste jestem kolekcjonerem kubków porcelanowych. Mam ich 180 sztuk i taki z logo browar.biz to byłby świetny okaz do kolekcji. Lubię także piwo i czuję że piłbym z tego kubka mojego ulubionego Lecha
ART myślę, że skoro są osoby gotowe kupić więcej niż jeden kufel może powinieneś jakoś to uwzględnić. Mniejsza liczba chętnych wystarczy w tym przypadku.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Originally posted by kamyczek77 Art-czy ja już jestem brana pod uwagę?Wiem,że rozmawiałeś na ten temat z Pjenknikiem,ale wolę sie upewnić,bo gdyby mi forumowy kufelek przeleciał przed nosem byłabym niepocieszona.
uwolnic_orke napisal/a Art, a myślałeś o firmowych szalikach? Możnaby w nich chodzić na mecze... a nawet jeździć pociągami. Nie byłoby kłopotów z miejscami siedzącymi.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Originally posted by Qbric Miałem sen, piękny sen, a w tym śnie każdy kto przychodził z kuflem z logo Browaru do baru, mógł liczyć na darmowe napełnienie szkła ))
... i w tym momencie się obudziłem
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Jeżeli kufel będzie kuflem (znaczy się, gruby, ciężki i z uchem) to też się zgłaszam. A wo góle idealnie byłoby, gdyby lekko zwężał się ku górze - miałem kiedyś taki kufelek, co prawda z cienkiego szkła i mniejszy, niż 0,5 l, ale każde piwo nabierało w nim takiego zapachu, że rany Julek...
Comment