Pieczarku, rozmawiałem o tym z Krzysiem.
Kufle z Browaru
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
tak z ciekawości
ART, mam pytanie. Ta sugerowana cena detaliczna 30PLN odnosi się do tej tańszej wersji standard, czy do tej droższej "full wypas" z cynową pokrywką?
PS. Fajnie, że będą numerowane kufle. Cieszę się jak nigdyGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!Comment
-
wersja standard będzie tańsza niż podane 30zł. wersja b, niestety sporo droższa, nie mam jeszcze końcowych cen. jeszcze wszystko przed nami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
łoj prawda Panie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
najwyżej weźmiesz kredyt w banku spłacany przez 20 latWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja conajmniej dwa standart i dwa full-wypas. Raczej więcej wezmę.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
a standard jazzowy mu się mieści w uchu?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment