Właśnie, kufel z cynowym wieczkiem . To jest to
Kufle z Browaru
Collapse
X
-
jerzy napisal/a
trzy dychy za kufel? za tyle to jest prawie cala krzyneczka piwa!
musialby to byc naprawde fajniutki kufel...Comment
-
Originally posted by Kudłaty
Ty chyba nie widziałeś cen kufli. Kufli powtarzam nie jakichś badziewnych szklanek.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Originally posted by Andi
normalny kufelek ktörych jest pare milionöw kosztuje tylko 2-4€ ale zadki tak jak naprzyklad z browaru gdzie bedzie ich tylko ok 100-1000 to juz wielki rarytas i trzeba troche glebiej siegnac do kieszeni albo dalej pic z MUSZTARDÖWKI
tylko skad wziac musztardowke!!!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
-
Originally posted by jerzy
wiem ile kosztuje kufel, a ile szklanka. nie wiem natomiast jak mialby wygladac kufel Browaru! (a chcialbym)
dopóki nie będzie gotowy projekt i nie będą znane mi (i Tobie) koszty końcowe, nikogo nie zamierzam skłaniać do ostatecznej deklaracji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
jerzy napisal/a
piwo z musztardowki? hmmm... to mogly by byc ciekawe wrazenia - musze sprobowac.
tylko skad wziac musztardowke!!!Comment
-
Originally posted by booliczek
A kiedy będzie jakiś projekt?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Andi napisal/a
chetnie bym röwniez reflektowal na cos takiego EXTRA ale o ile wiem to uzytkownicy z zagranicy sa wykluczeni.
Raz ze przeslanie pieniedzy robi juz problemy-zbyt wysokie oplaty bankowe pomiedzy Polska a Zagranica a i koszty wysylki sa röwniez wyzsze.
Szkoda ale cöz zrobic-moze ktos zamöwi 2 st a przy nastepnym pobycie w kraju chetnie odkupie od niego jeden
Art, możesz od tej chwili liczyć mnie podwójnie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
jerzy napisal/a
piwo z musztardowki? hmmm... to mogly by byc ciekawe wrazenia - musze sprobowac.
tylko skad wziac musztardowke!!!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
adam16 napisal/a
Nie problemu. Jeżeli tylko będziesz na giełdzie w Tychach lub Żywcu i jeżeli do tego czasu taki kufelek będzie dostępny, to zamówię dwa, byś mógł stać się szczęśliwym posiadaczem.
Art, możesz od tej chwili liczyć mnie podwójnie.
Z Zywcem jet co innego w tym czasie mam urlop i bardzo dziekuja za korespondencje od Grzegorza Zwierzyny.
jezeli tylko dostane zaproszenie i nie bedzie problemu z Hotelem to sie pojawie.
jedna prosba niech ktos ze mna uzgodni sprawe Kufelka bo nie chcialbym zeby kilku ludzi zamawialo dla mnie-ja potrzebuje tylko jeden ewentualnie 2 do pary ale nie wiecej.
pisze o tym bo juz wiecej propozycji otrzymalem.
mysle ze jak bedzie tak daleko to sie skontaktuje z ART-em i dana osoba .
zalezne to bedzie od lokalizacji ale najlepiej by mi pasowalo gdzies na Slasku w okolicach Rybnik,Wodzislaw,OpoleComment
-
Originally posted by adam16
Widziałem czeskie od ichnich musztard, czyli kupić musztardę . Po nutelli też mogą być. (...)
ja chyba jednak zostane przy moich szklankach i kuflach, albo bede pil ?z gwinta? (swoja droga: podobno tak piwo smakuje lepiej niz nalane do szkla, bo sie nie odgazowuje)
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment