Kufel full wypas mnie interesuje bardzo. Zapisuję się
Kufle z Browaru
Collapse
X
-
-
A właśnie. Co będzie decydować o przyznaniu kufelka z kolejnym numerkiem? Kolejność zgłoszeń, ilość postów, czas od rejestracji na forum?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
numeracji niestety nie będzie z następujących powodów:
a) podwyższyłoby to już i tak wysoką cenę
b) ktoś mógłby czuć się urażony, że nie dostał jakiegoś tam konkretnego numerka na kuflu
c) ale numer
przesyłka:
zapisałem tylko "+ koszt przesyłki" dlatego, że jeszcze nie wiem jaką przesyłką kto będzie wolał te kufle otrzymać, może ktoś będzie chciał dostać przez kuriera. sprawdzę i podam możliwości.
przesyłka pocztą orientacyjnie kosztować będzie ok. 5-8 zł (jeden kufel).
możliwy też będzie odbiór/dostawa osobista ale to raczej w ograniczonym terytorialnie aspekcie: Opole/Wrocław/Częstochowa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Ja tezTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Originally posted by ART
numeracji niestety nie będzie z następujących powodów:
możliwy też będzie odbiór/dostawa osobista ale to raczej w ograniczonym terytorialnie aspekcie: Opole/Wrocław/Częstochowa
Tak zupełnie serio, to ja się chyba wybiorę osobiście do Opola po ten kufel. Przy okazji zwiedzę sobie to miasto - wstyd powiedzieć ale bywałem tam tylko przejazdem, a nigdy docelowo.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Ja oczywiście również życzyłbym sobie taki kufelek, co prawda seria limitowana ale mam nadzieję że wystarczy dla wszystkich.
Pełen full wypas, aż się będe z nigo pić piwowww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Zapisuję się na ten kufel full wypas i ew. na wersje uproszczoną jak zobaczę zdjęcie.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
Comment