Kufle z Browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kudłaty
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 1972

Ja już złożyłem zamówienie na ten lepszejszy kufelek

Comment

• kangurpl
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.03
      • 2660

wurzag napisal/a
      Chyba nikt już nie wie jak te kufle będą naprawdę wyglądały, ale 1 sztukę z każdej wersji biorę w ciemno.
      Przecież ART napisał wyraźnie zamówienia do niego na PW
      Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
      "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• wurzag
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.03
        • 20

ART, a może tak:

- wersja podstawowa, którą zamówić może każdy nawet niezrzeszony,

- wersja lepszejsza, numerowana, której możliwością zakupu wyróżnieni zostaliby forumowicze z np. ponad x postów na forum;
        numery przypisane byłyby wg kolejności przekroczenia tej granicy,

- ewentualne kolejne wersje dla kolejnych progów (100 razy x postów)

wtedy posiadacze numerowanych kufli tworzyliby elitarne grono Browaru i posiadanie takiego kufla o czymś by świadczyło.

Może w celu uniknięcia pisania postów na siłę należałoby wymyśleć inne kryteria (np. czas od rejestracji).

Napiszcie proszę co o tym sądzicie?

Comment

• celt_birofil
          † 2017 Piwosz w Raju
          • 2001.09
          • 4469

FCJP zawsze czujne !!!

Originally posted by wurzag
          Napiszcie proszę co o tym sądzicie?
          a co to takiego "lepszejsza" ???
          Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9043

ja się nie czuję ani lepsiejszy ani gorsiejszy. Kupię taki kufel jaki będzie i na jaki mię będzie stać i będem z niego popijał piwko z zadowoleniem
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• żąleną
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.01
              • 13239

wurzag napisal/a
              wtedy posiadacze numerowanych kufli tworzyliby elitarne grono Browaru i posiadanie takiego kufla o czymś by świadczyło.
              Numerowane kufle byłyby nie od rzeczy, ale ta kwestia została już rozsądzona (gdzieś w czeluściach tego tematu) - numerów nie będzie. Za to klimaty typu 'elitarne grono' są tu chyba trochę nie na miejscu - nie jesteśmy jakimiś noblistami, my tylko pijemy piwko i co jakiś czas wrzucamy parę wpisów na forum.

Comment

• pulas
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2001.08
                • 965

A do kiedy trzeba się zdecydować na ten droższy kufelek, bo jak rozumiem na ten tańszy nie trzeba składać zamówienia.
                I oczywiście pytanie podstawowe - kiedy można się ich spodziewać?
                pułaś
                ---------------------------------
                "(...)W kącikach flechtów wieczór już
                Lśni jak porzeczka krwawa
                Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
                I między bajki wkładam"

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23903

wszystko poniżej dotyczy wyłącznie kufla droższego!

-------------------------------------

na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że:

- szczegóły odnośnie formy graficznej zamieszczonej na emblemacie i pokrywce zostaną przedstawione do 2 maja

- decydować się należy do 9 maja (wtedy będzie ostateczny termin wpłaty, nr konta zostanie podany 2 maja - jeśli ktoś nie będzie chciał wpłacać pieniędzy na konto a po prostu będzie się widział ze mną przed 9 maja i zechce mi osobiście wręczyć pieniążki na kufel, może być w ten sposób)

- zrobionych będzie tyle kufli, ile będe miał pieniążków od Was.

- kufli należy się spodziewać do połowy czerwca (dostawa)
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Qbric
                    Porucznik Browarny Tester
                    • 2001.04
                    • 427

Zatem kwiecień miesiącem oszczędzania i kombinowania!!! Oj, moja świnka skarbonka się ucieszy, ale z drugiej strony jak nadejdzie 9 maja to... zapraszam wszystkich na "świniobicie" ))
                    Last edited by Qbric; 2002-04-02, 20:49.
                    Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• ART
                      mAD'MINd
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2001.02
                      • 23903

szczegóły zestawione w jednym miejscu dotyczące wersji droższej zamieściłem tutaj:

W związku z ruszeniem Centrum Piwowarstwa - oferta Sklepiku BrowarBizu będzie dostępna już pod nowym szyldem. Wszelkie BrowarBizowe produkty są dostępne nadal w atrakcyjnych cenach także dla PremiumUżytkowników.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• dooomino
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2001.08
                        • 41

Kufelek jest zaje... szkoda że nie ma jeszcze właściwego Logo Cena jest wysoka, ale warta tego kufla. Jeden to weznę bez zastanawiania a z drugim to muszę pomyśleć. Widzę że jest to wersja droższa kufla tzn. będzie jeszcze inny tani kufel z Browaru W razie braku kasy sobie weznę drogi kufel a żonie tani ( i sobie także) będę miał dwa

Comment

• Andi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.07
                          • 1915

adam16 napisal/a
                          No i nie wiem czy Andi jest zainteresowany. Moja oferta nadal jest aktualna.
                          A Wiec mojego zdania nie zmieniam i w dalszym ciagu jestem zainteresowany nabyciem kufla z Browar Pl.
                          cena chociaz dla niektörych wysoka to musze przyznac ze w miare umiarkowana-przecietny kufel z byle jakiego browaru i to w tysiecznej emisji wacha sie od 7 do 15 € a wiec po przeliczeniu dale ok 60 zl.
                          zwazywszy na fakt ze kufli bedzie malo jest to cena umiarkowana.
                          Nie jestem zadnym kolekcjonerem szkla a wiec nie bede sie rozpisywal na ten temat.
                          Dla mnie wazne jest ze pijac piwo moge czasem popatrzec na kufel i troche sobie przypomniec z sensu zycia-bo nie tylko zawartosc sie liczy.
                          jest mi tez obojetnie kto zamöwi dla mnie ten kufel ale musze powiedziec ze bede w Polsce od 24.05 do 17.06.2002.i jezeli w tym czasie bedzie ten slynny kufel do odbioru bede reflektowal na 2 szt-
                          Zamöwienie przekieruje tak czy tak na E-mail browaru
                          Dzieki Adam 16 dobre checi za dobre checi-mysle ze sie spotkamy na Gieldzie w Tychach albo Zywcu to wtedy jezeli kufel bedzie gotowy to porozmawiamy -wogöle slyszalem ze ART bedzie tam tez to sie mozna dogadac o wszystkich szczegölach
                          Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• talrasha
                            • 2001.11
                            • 685

Art masz już może projekt wersji tańszej? Jak tak to napisz coś konkretnego - może masz jakiegoś fotosa jak będzie wyglądał. Napisz chociaż o tym jaką pojemność będzie miał.
                            Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23903

zalecam czytanie moich postów

ale napiszę jeszcze raz:

kufel obojętnie w jakiej planowanej aktualnie wersji na razie ma w założeniu pojemność 0,5 litra (+ kawałek na pianę... )

Comment

• talrasha
                                • 2001.11
                                • 685

Czyli jak narazie nic konkretnego
                                Catalunya es una nación y el Barça es un ejército

Comment

Przetwarzanie...