w Warszawie mozna dostać wikinga w nowej szacie graficznej, niestety tylko konserwa. Jest też nowość - wiking mocny. .
Wiking w nowych szatach.
Collapse
X
-
jeśli masz na mysli nowy wzór z narysowanym Wikingiem ti jest też dost epny w butelkach (Champion Tarchomin), chyba, że jest to jeszcze inny nowszy wzórGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Odp: Wiking w nowych szatach.
[QUOTE]kopernik napisał(a)
..wikinga w nowej szacie graficznej, też nowość - wiking ... /QUOTE]
Może się czepiam , ale chyba byłoby właściwe zamieścić skan ze starej i nowej puszki lub butelki. Puszki mnie osobiście nie interesują , ale jeśli jest nowa puszka , to można wnioskować , że będzie nowy wzór etykiety. Bez zamieszczonego obrazka tylko twórca tematu wie, o co chodzi .piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Bez zamieszczonego obrazka tylko twórca tematu wie, o co chodzi .
PS. ja tak zrobiłem, Wikinga w nowej szacie widziałem i czekam na wersję w szkleKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Odp: Odp: Wiking w nowych szatach.
ppns napisał(a)
Może się czepiam , ale chyba byłoby właściwe zamieścić skan ze starej i nowej puszki lub butelki. [/B]
Comment
-
-
[QUOTE][i]Piecia napisał(a)
Wikinga w nowej szacie widziałem i czekam na wersję w szkle...
Nowa wersja w szkle jest już dostępna (u mnie w Auchan), natomiast Wiking Strong też jest w butelce (dostałem w małym sklepiku w przysiółku mego miasta), o którym pisałem pod hasłem: Brok, Wiking Strong.Tylko z butli!
Comment
-
-
Odp: Wiking w nowych szatach.
kopernik napisał(a)
w Warszawie mozna dostać wikinga w nowej szacie graficznej, niestety tylko konserwa. Jest też nowość - wiking mocny. .
Comment
-
-
[QUOTE]RAFIFAFI napisał(a)
[i]Piecia napisał(a)
Wikinga w nowej szacie widziałem i czekam na wersję w szkle...
Strong.
trudno mi rozeznać , jakie są naprawdę nowe zmiany. Piwo Wiking Brok'a nie jest niestety powszechnie dostepne w całej Polsce (jak np. Gronie ,Żywiec ,Lech , Królewskie i inne) więc nie mogę pójść do sklepu , by naocznie się przekonać , na czym zmiany polegają.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
ppns napisał(a)
[...] BROK niestety nie odpowiedział na moje listy z prośbą o etykiety , to
trudno mi rozeznać , jakie są naprawdę nowe zmiany. [...]
Comment
-
-
standardowa taktyka nieprzyznawania się w jasny sposób do własnego produktu. najczęściej w przypadku piw robionych dla marketów. inne przykłady:
Piwo Tesco - Browar Brzeg (nie ma słowa o Głubczycach, choć to ich browar)
niegdyś VIP, El Gringo - producent oznaczany jako OZP, Brzesko. choć akurat wiemy że to przecież Okocim, to ta nazwa nie pada nigdzie na opakowaniu.
jest wiele innych przykładów.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Odp: Wiking w nowych szatach.
Może się czepiam , ale chyba byłoby właściwe zamieścić skan ze starej i nowej puszki lub butelki. Puszki mnie osobiście nie interesują ,
tak napisał(a) ppns.
Pomijając sprawę czy sie ma skan czy nie, to ja nie napisałem że NABYŁEM tylko MOŻNA NABYĆ. Nie nabywam konserw, bo piwo w nich jest wstrętne,więc nie mam co skanować. Czekam na szkło. .
Comment
-
-
Wypatrzyłem dziś Wilingi w szkle w nowej oprawie graficznej w sklepie Adamba w Białymstoku jednaknie zakupiłem gdyż sklep ma do zaoferowania wiele ciekawszych pozycji o czym za chwilkę szerzej w Sklepy z Piwem - BiałystokKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Comment