Jak otworzyć Mini Browar?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zasada
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.05
    • 240

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Tak czy inaczej nie dziwi wysyp tekstów o tym jak otworzyć browar
    Ja czekam aż ktoś po polsku wypuści książkę/ DVD jak Tom Hennessy Brewery Operations Manual/ Frankenbrew.
    Dzięki za zebranie tych linków, szczególnie ten .gov.pl mnie zdziwił/ ucieszył.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Wszystko jest piękne do czasu, gdy dostajemy wycenę sprzętu.
    Z marzeń do excella.
    Ostatnia zmiana dokonana przez zasada; 2018-05-24, 14:30.
    Każde zwierzę koi dotyk
    Blaszony

Comment

• Krzysztof
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.04
      • 1689

Trochę traktują sprawę "po łebkach" pisząc tylko o produkcji piwa w składzie podatkowym.
      Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
      www.twojmalybrowar.pl

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19291

bo najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Czechy, Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
          heckler
          Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
          2023-09-13, 07:39
        • bastion
          Słowacja, Liptovsky Mikulas, Drużstevna 5, Pivovar Nilio.
          bastion
          Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
          Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...
          2022-11-14, 21:02
        • dadek
          Nowe Miasto Lubawskie, Kopernika 9C, Browar Nowomiejski/Piwoteka
          dadek
          Gdy z Markiem Putą z Piwoteki widziałem się na ostatnim jesiennym Warszawskim Festiwalu Piwa zapytałem czy w tygodniu mógłbym wpaść do nowego browaru w Nowym Mieście Lubawskim. Nie było problemu - "zadzwoń jak będziesz jechał a uprzedzę chłopaków to ci pokażą oba" - powiedział...
          2022-11-07, 01:04
        • heckler
          Czechy, Prostějov, Průmyslová 4273/3, Axiom Brewery
          heckler
          Do tej pory w mieście działały dwa browary, a w dzielnicy Držovice trzeci. Dwa lata temu na obrzeżach miasta rozpoczął działalność czwarty Velkorakovský pivovar. Jakby tego było mało to w tym roku, a dokładnie w kwietniu został otwarty piąty browar o nazwie Axiom.
          Browar usytuowany...
          2019-10-24, 06:09
        • heckler
          Czechy, Kunovice, V Pastouškách 205, Pivovar Rotor
          heckler
          Nieopodal miasta Uherské Hradiště w małym miasteczku Kunovice właśnie rozpoczął warzenie piwa kolejny browar. Browar Rotor działa dosłownie od miesiąca i jest on częścią firmy EPS która to prężnie zajmuje się biotechnologią. Mało tego to wspierają progresywne źródła odnawialne,...
          2020-08-12, 05:41
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...