Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta
Wyświetlenie odpowiedzi
Prywatny browar w Radomiu
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
podniosę wątek gdyż piwa z Browaru Zamkowego weszly w obrót komercyjny.
Na licencji i wedlug receptur Radomskich warzone w Browarze Kormoran w Olsztynie
Nieco zmienione nazwy- np dotychczasowe EL to twELw , oryginalnie opakowane- zamiast etykiety butelki w calości zapakowane są w papier.
Nie wiem czy będą podbijaly szerzej rynek czy tylko jako dostępne w browarze- sklepie Dionizos
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mimazy Wyświetlenie odpowiedzipodniosę wątek gdyż piwa z Browaru Zamkowego weszly w obrót komercyjny.
Na licencji i wedlug receptur Radomskich warzone w Browarze Kormoran w Olsztynie
Nieco zmienione nazwy- np dotychczasowe EL to twELw , oryginalnie opakowane- zamiast etykiety butelki w calości zapakowane są w papier.
Nie wiem czy będą podbijaly szerzej rynek czy tylko jako dostępne w browarze- sklepie Dionizos
Comment
-
-
Było już o tym w wątku "Nowe piwa". Tylko jedno spośród trzech jest z Olsztyna. Dwa pozostałe to Zodiaki. Nie łudźmy się, że są to piwa radomskie To są piwa robione dla sklepu pod marką własną. I tyle...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mimazy Wyświetlenie odpowiedzio ile to nie marketingowa legenda to EL jest przedwojennym piwem EL z browaru Saskiego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mimazy Wyświetlenie odpowiedzio ile to nie marketingowa legenda to EL jest przedwojennym piwem EL z browaru SaskiegoLast edited by Pendragon; 2010-06-07, 21:03.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mimazy Wyświetlenie odpowiedzi(...)jestem w stanie uwarzyć w domu niemieckiego weizena (..)
Comment
-
-
To że jest pijalne nie od razu znaczy, że zbliżyłeś się do oryginału.
Comment
-
-
Marcinie, sądzę że Twoje doświadczenia z piwowarstwem domowym wyrządziły Ci w świadomości jakiś uraz Piłeś piwo mimazego że tak się kategorycznie wypowiadasz? Poza tym proszę wrócić do tematu.Last edited by ART; 2010-06-07, 21:43.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
moim zdaniem jesteś w będzie, ale pozostanie to moim zdaniem.
Warzenie piwa to proces technologiczny- jeśli użyje się odpowiednich surowców i wszystkie etapy przeprowadzi prawidowo to nie ma najmniejszego powodu aby wyszedl inny efekt niż w skali makro.
To nie magia, browar to nie miejsce gdzie czasoprzestrzeń się zakrzywia i dzialają genius locci, to nauka.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMarcinie, sądzę że Twoje doświadczenia z piwowarstwem domowym wyrządziły Ci w świadomości jakiś uraz Piłeś piwo mimazego że tak się kategorycznie wypowiadasz? Poza tym proszę wrócić do tematu.
Comment
-
Comment