Przeterminowane piwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• jujooo
    Przeterminowane składniki do piwa BREWKIT
    jujooo
    Witam serdecznie.

Mam pytanie. Chciałbym zrobić piwo z brewkitu używając do tego ekstraktu słodowego. Wszystko mam przygotowane, ale problem w tym, że obie puszki (brewkit oraz ekstrakt) są przeterminowane około dwa lata.

Mam pytanie, czy warto ryzykować z użyciem...
    2023-08-23, 15:14
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 20:15
  • grzez
    Kufle porcelanowe Żywiec - pytanie o datę proukcji
    grzez
    Witam wszystkich,

wracam sie z uprzejmą prośbą do Was o wskazanie przybliżonej daty produkcji poniższych kufli porcelanowych, bo spodziewam się, że konkretnej daty co do roku nie da sie określić . Kufel brązowy ma pod spodem nadruk Tułowice, jeden z białych ma pełny napis Lubiana,...
    2021-03-23, 18:58
  • Ahumba
    2025.04,03-05 - Warszawa, 19 Warszawski Festiwal Piwa
    Ahumba
    Organizator Oficjalnie ogłosił datę tej cyklicznej imprezy na stadionie Legii
    Start
    2025-04-03
    Koniec
    2025-04-05
    Adres
    Warszawa, Łazienkowska 3
    2024-11-13, 07:37
  • bastion
    Czarnogóra, Podgorica, Moskovska 2-9, Akademija Piva.
    bastion
    Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...
    2021-08-30, 16:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...