Liberec Raport Piwny
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Natomiast na mapce wyszukałem adres, jest to: nám. Sokolovské 312/1.
Ten temat natchnął mnie do aktualizacji mapy piwiarni w Libercu.
Wg moich obserwacji nie jest tak źle z tymi koncernami, chyba nie bardziej niż w innych czeskich miastach. Bardzo dużo jest lokali (różnej klasy) ze Svijanami. Faktycznie o Konrada nie jest łatwo (podobnie o Rohozca), ale kto chce, ten znajdzie, zwłaszcza gdy wcześniej sprawdzi moją mapęOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-08-01, 20:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Dobrze zaopatrzony sklep z alkoholami i nie tylko. Wydzielona salka z piwami. Jeszcze większa wydzielona salka z rumami.
Dużo kraftów (przede wszystkim), większość w lodówkach.
Czynny poniedziałek - sobota 9-18, niedziela nieczynne
www: http://pivoteka-liberec...-
Channel: Czechy
2025-02-01, 09:39 -
-
W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.
Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.
Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Po kilkunastu latach miasto Most wzbogaciło się o kolejny browar restauracyjny.
Pierwszym był istniejący od 12 lat minipivovar Mostecký Kahan, a od zeszłego roku w centrum miasta działa nowy Minipivovar Most.
Browar znajduje się 800 metrów od przystanku tramwajowego Most...-
2021-10-15, 18:00 -
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
-
-
Kolejny, nowo otwarty browar w Pradze nosi nazwę Fuze. Podobno nazwa ma sugerować fuzję zmysłów, smaków i ludzi.
Browar wraz z restauracją działa od kwietnia 2024 roku i zajmuję spora część ogromnego biurowca Nové Masaryčka. Trzeba przyznać, że budynek wygląda bardzo...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment