Literatura: piwo z kukurydzy.

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wiciu_w
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2001.10
    • 60

    Literatura: piwo z kukurydzy.

    Nie wiem gdzie miałem umieścić ten temat i nie wiem czy dobrze wybrałem. A o to i on. Poszukuję wszelkich informacji na temat jakości brzeczek i piwa otrzymanych z udziałem kukurydzy jako surowca niesłodowanego. Za wszelkie pomoce serdecznie dziękuję.
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

    #2
    Wiktorze, a ja myślałem, że chcesz się z nami podzielić swymi wiadomościami, które u studenta V roku PŁ, piszącego pracę magisterską na w.w. temat powinny być niebagatelne.

    Comment

    • wiciu_w
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2001.10
      • 60

      #3
      Dyskusja została założona aby wszelkie informacje dostępne u wszystkich użytkowników forum mogły być zebrane w jednym miejscu. Hm, nie wiem teraz, (zadałeś takiego ćwieka) czy mam podać literaturę która sam zgromadziłem, czy po prostu przemilczeć tę kwestię. Praktyczne informację zamieszczam w innym miejscu forum. A teoria jest trudna do znalezienia pomyślałem, że co dwie (x) głowy to nie jedna.

      Comment

      Przetwarzanie...
      X