to jest władza oni mają inne ważniejsze problemy np.: swoje wynagrodzenie, a nie jakiś tam głupi browar
Początek końca browaru w Częstochowie???
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
CHYBA mam pozytywne info w tym temacie:
Koleś był 4 dni temu w browarze. Rozmawiał z kilkoma pracownikami. Ponoć wszyscy zdementowali plotkę o bliskim zamknięciu browaru. Mam nadzieję iż to nie ewentualne skutki zastraszenia załogi przez pana likwidatora.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Szkoda by było tego browaru bo jest naprawdę ładny. Słyszałem kiedyś, że prywatny właściciel tego browaru sprzedawał to piwo na Białoruś i do USA a teraz to zlikwidować? Nie rozumiem?Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
Browar w częstochowie będzie żył
Zabudowania browaru uznane za zabytek
Artykuł może nie jest mocno optymistyczny, ale zawsze to coś.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Równo dwa lata mineły od chwili pierwszych wiadomości o zamknięciu browaru.
Tak sobie myślę, że to może kontynuacjaLast edited by arzy; 2005-02-06, 10:32."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Niedawno mojemu koledze zainteresowanemu zakupem słodu bezpośrednio w tym browarze powiedziano, że nie będzie problemu, ale w drugiej połowie lutego - bo teraz mają przerwę w warzeniu i nie posiadają słodu.
Czyli jeszcze pracownikom nie mówi się, że browar stanął na dobre. Może rzeczywiście zrobili tylko mały postój w czasie najgorszej sprzedaży? Oby...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Tak mi się wydaje, że to co miało się stać, stanie się.
Obiło mi się o uszy, że na miejscu browaru ma stanąć jakis hotel. Może nie są to wiadomości z pierwszej ręki, ale coś w tym jest. Za szybko wszystko się dzieje."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyTak mi się wydaje, że to co miało się stać, stanie się.
Obiło mi się o uszy, że na miejscu browaru ma stanąć jakis hotel. Może nie są to wiadomości z pierwszej ręki, ale coś w tym jest. Za szybko wszystko się dzieje.
Podczas wizyty w browarze największe znaczenie zrobił na mnie budynek starej słodowni.
Comment
-
Comment