No prosze Cię! Chyba nie piłeś Łódzkiego, bo jak w takim razie mógłbyś głosować na królewskiego. No chyba że królewski jako drugi polski porter, no to może.
Z pośród dotychczas wypitych (Żywiecki,Łódzki,Dojlidy,Warszawski,Witnica,EB)
na pierwszym miejscu Łódzki i Dojlidy a na zdecydowanie ostatnim EB
reszta przyzwoite średniaki
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
jeśli idzie o mnie odpowiedź nie jest prosta! lubię Żywcowego, szczególnie lanego (już nieodżałowanego), ale ze względu na to, że Krajanowski jest słabszy (zarówno ekstrakt i alkohol) i za nim przepadam. w ankiecie obstawiłem Żywca, chyba z sentymentu za tym co utracone
Na I miejscu stawiam Bossa z Witnicy, chyba dlatego ze lubie takie wlasnie kozlakowe portery. Pijalem go z kija w ogrodku w Wiselce kolo Miedzyzdrojow, mniaaaaam
II miejsce - Lodzki, nie tylko z lokalnego patriotyzmu
Jaka szkoda ze juz nie mozemy w tym rankingu umiescic s.p. krotoszynskiego Kozlaka, pozniej przez krotki czas znanego jako Marszalek
Dwa tygodnie temu trafiłem Krajana portera i irlandzkie w...sklepie w Szczecinie-ale teraz nie było,a Bossa widziałem u siebie z dwa lata temu itylko jasnego-coraz trudniej o coś nowego;masz dużą przewagę Adamie 16 wokół Ciebie więcej możliwości.Tu rynek jest dość sztywny i mały.Myślę,że próbując portera z Krajana się nie zawiedziesz Udanych łowów
Z porterów, które są u mnie dostępne i które zapadły mi w pamięci, to wymieniłbym trzy (BOSS, Królewskie, Żywiec). Najbardziej podpasował mi porterek witnicki w bączku 0,33. Na drugim miejscu ulokowałbym Żywca, który właśnie chłodzi się w lodóweczce
Pogoniarz napisał(a) Dwa tygodnie temu trafiłem Krajana portera i irlandzkie w...sklepie w Szczecinie-ale teraz nie było,a Bossa widziałem u siebie z dwa lata temu itylko jasnego-coraz trudniej o coś nowego;masz dużą przewagę Adamie 16 wokół Ciebie więcej możliwości.Tu rynek jest dość sztywny i mały.Myślę,że próbując portera z Krajana się nie zawiedziesz Udanych łowów
U mnie niestety z Bossa nie ma nic, a z Krajana różne piwa, ale Portera niet .
Comment