Wczoraj ogladałem gale boksu zawodowego sponsorowaną przez browar Głubczyce , co więcej polska ekipa bokserska nazywa się od jakiegos czasu Hammer knock out promation , nasuwa sie pytanie czy ten browar jest tak bogaty ze stać ich na sponsoring???
Sponsoring Głubczyc
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
browar z Głubczyc miast zajmować się sponsorowaniem takich "kelnerów" zająłby się poprawą jakośći swoich wyrobów......bo narazie zarówno boks jak i piwo przez nich firmowane jest beznadziejneKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Jak organizowali galę w Opolu to mówili, że w cale nie jest to takie kosztowne, bilety idą jak woda, a telewizja płaci za transmisję...
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Jak organizowali galę w Opolu to mówili, że w cale nie jest to takie kosztowne, bilety idą jak woda, a telewizja płaci za transmisję...
(zwłaszcza to dla tesco i innych hipermarketów)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
A co myslicie na temat tego całego Hammera , nie wiem czy jest sens angazowac znajomych w dowóz tego specyfiku (w Poznaniu nie widziałem) jesli miałbym wylac
ps.sorka za odbiegnięcie od tematu
Comment
-
-
@szarpik: jako senior powinieneś wiedzieć gdzie w Browarze znajdują się opinie nt. danych piw.
i jeszcze prewencyjnie: proszę w tym temacie nie zamieszczać recenzji piwa pt. Hammer.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
kopernik napisał(a)
Sponsor odlicza cześć wywalinej kasy do dochodu, a przy okazji ma reklamę. Nic za darmo
Sponsor odlicza część wywalonej kwoty od dochodu, a przy okazji ma reklamę. Nic za darmo .
Comment
-
Comment