list - pomoc

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mario1134
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.02
    • 1

    #1

    list - pomoc

    LIST- POMOC LIST-POMOC LIST- POMOC

    CZEŚĆ MAM PYTANIE CZY MÓGŁBY KTOŚ PRZESŁAĆ PRZEPIS NA PIWO SWOJEJ ROBOTY.
    SERDECZNE DZIĘKI.
    NO TO PO BROWARKU
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

    #2
    Odp: list - pomoc

    mario1134 napisał(a)
    CZEŚĆ MAM PYTANIE CZY MÓGŁBY KTOŚ PRZESŁAĆ PRZEPIS NA PIWO SWOJEJ ROBOTY.
    Jakby tak kolega leniuszek trochę poszukał na forum to cały dział na ten temat by znalazł
    Ostatnia zmiana dokonana przez kangurpl; 2003-02-19, 21:02.
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

    "denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

    Comment

    • ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24004

      #3
      to jest nawet szczyt lenistwa. niech kolega przynajmniej poczyta tytuły działów na forum. tymczasem temat idzie w odstawkę.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

      Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

      Comment

      Related Topics

      Collapse

      • rafcioo
        Pomoc w identyfikacji butelki
        rafcioo
        Witam proszę o pomoc w identyfikacji butelki z jakiego okresu mogła by pochodzić i czy ta butelka zaliczała by się do kolekcjonerskiej...
        2022-04-01, 09:59
      • predaczpion
        prosba o pomoc w identyfikacji
        predaczpion
        czy ktos wie cos o tych butelkach???
        kontakt
        wiadomix8@wp.pl
        533610972
        2023-04-15, 16:30
      • OneTwoThreeBrew
        Pomoc przy Pale Ale
        OneTwoThreeBrew
        Cześć, szykuje się do uwarzenia klasyka z Marynką i Lubelską.

        Zasyp:

        Słód pilzneński 4 kg
        Słód monachijski 1 kg

        Chmiele:

        Lubelski 50 g
        Marynka 50 g


        Drożdże:

        US-05

        Zacieranie:

        50*C...
        2022-11-20, 22:40
      • darekd
        Wojna na Ukrainie - pomoc i informacje
        darekd
        Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
        tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.

        Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...
        2022-03-10, 01:04
      • Zajac2525
        Pomoc z przepisem na piwo.
        Zajac2525
        Cześć, potrzebuje pomocy z przepisem, niedawno nabyłem zestaw surowców na Citrus American Pale Ale 12,5° 32 IBU, niestety do zestawu nie był dołączony przepis. Jestem początkującym piwowarem i nie chcę zepsuć warki poprzez nieprawidłowe nachmielenie. Proszę o pomoc, w jakich temperaturach...
        2019-06-20, 12:01
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...