Niedopuszczalne.
Piwo przez słomkę
Collapse
X
-
Całkowicie popieram. Nie tylko niedopuszczalne ale obrzydliwe jak jakąś colę w macsraku.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
To zdecydowanie kobiecy sposób picia piwa, do tego jeszcze częstym dodatkiem jest sok.
Choć musze powiedzieć, że znam takich co też piwo przez słomkę pijają-po kobiecu
Do kobiet nic nie mam jak sobie przez słomkę troszki piwka wypiją-one mogą, ale jak koleś czyni takie rzeczy to już jest beszczeszczenie tego szlachetnego napoju!Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Problem jest taki, że po nalaniu grodziskiego do kufla masz na dnie jakieś 2 - 3 cm słupka piwa, a wyżej tylko piana - to nie jedyna różnica między grodziskim i Leader Price'm. W dodatku ta piana wytrzymuje test 3 minut z dużym zapasem. A w życiu czasem trzeba się pospieszyć
Comment
-
-
Nie lubie piwa przez słomkę.
Ze słomkami mam też traumatyczne przeżycia.
Raz zamówiłem grzane z sokiem, dostałem ze słomką do zamieszania, zamieszałem, strasznie sie zapieniło i zaczęło uciekać.
Więc pociągnąłem łyk przez słomkę , było gorące, zakrztusiłem się, oplułem, rozlałem, a to z kufla i tak uciekło horror
Comment
-
Comment