Przyznam że lubię smakować piwo. Moja norma to minium jedno dziennie. A najwięcej póki co wytrzymałem bez piwa 3 dni podczas Wielkanocy . Nawiązując jeszcze do wcześniejszej dyskusji Marusi z Grzechem to w pełni zgadzam się z Marusią. Samemu nieraz zdarzy mi się wyskoczyć na długiej przerwie ze szkoły na Porterka z Krajana co później sprzyja mi w przyswajaniu wiedzy. Według mnie piwo pobudza niektóre szare komórki
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkAMoja norma to minium jedno dziennie.
Zajka: Studiujesz czy uczysz się? - porter na przerwie - odważnie, ale czy aby pobudza szare komórki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaJa nie wyznaczam sobie norm spożycia i dosyć spontanicznie wypada mi spożycie jeśli chodzi o częstotliwość i ilość.
Zajka: Studiujesz czy uczysz się? - porter na przerwie - odważnie, ale czy aby pobudza szare komórki?Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkACo do nauki to uczę sie w 3 klasie Technikum Elektronicznego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZ technikum, zresztą o podobnym profilu, pamiętam, że czasami z takich wyskoków na piwko już się na lekcje nie opłacało wracaćBrowar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
-
Korciło mnie, żeby napisać "od ostatniego spotkania forumowego", ale właśnie do mnie dotarło, że me oczy bezalkoholowo na współbiesiadników patrzyły Kurka, nie pamiętam, kiedy alkohol w mym otworze gębowym gościł, a kapownika mi się nie chce szukać, coby sprawdzić ostatnie knajpiane szaleństwo...
Jeszcze dojdzie do tego, że mi admin bana sprezentuje za niedostosowanie się do konwencji forum.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
od czasu warzenia, prawie codziennie jest jakies, chocby jedno.
Kiedys nie chcialo mi sie isc do sklepu.
Swoje jest cedzone, degustowane, pite dla przyjemnościMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Zrobiłem noworoczne postanowienie: piwo...no pasaran!!! postanowienie oczywiście było po pijaku. Przetrzymałem cały karnawał... środy popielcowwej nie. Pól godziny po moim wyjsciu mój przyjaciel wylondował w tej samej knajpie. Dostał recenczje od barmana: " twój kumpel tu był, wypił 6 piw duszkiem i uciekł". Tyle w temacie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacerKiedys nie chcialo mi sie isc do sklepu.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment