W czasie ciązy to chyba przesada, a także w czasie karmienia.
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Juby_piwoszDlaczego nie wierzysz, że piwo ma bardzo dobry wpływ na zdrowie, oczywiście nie 5 dziennie, tylko jedno, dwa.
( z drugiej strony, niemowlętom życie chyba wciąż upływa na kolkach..ale ja tam się nie znam)Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Matkom karmiacym zaleca sie (gdzieniegdzie na swiecie) picie piw typu Milk Stout zawierajacych laktoze. Pite pol na pol z mlekiem jest bardzo smaczne i pozywne.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikMatkom karmiacym zaleca sie (gdzieniegdzie na swiecie) picie piw typu Milk Stout zawierajacych laktoze. Pite pol na pol z mlekiem jest bardzo smaczne i pozywne.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
w ciazy nie tknelam ani grama alkoholu - twade postanowieni i dotrzymalam slowa - no moze nie wliczajac pierwszych 3 tygodni ciazy jak jeszcze nei bylam swiadoma swojego "stanu" :-)
teraz czasami pozwalam sobie na male lekkie piwo lub lampke wina - zreszta wiecej bym nawet nie dala rady bo po prostu usypiam :-) organizm sie broni
Comment
-
-
Ja bez piwa wytrzymalem około 15 lat. Potem zacząłem pić i stan ten trwa do dziś.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ja do wieku mniej więcej 33, 34 lat nie piłem w ogóle alkoholu, a więce również i piwa. Obecnie, zwykle w dni powszednie nie pijam, nadrabiam w weekendy Chyba, że są wakacje, ferie i tego typu przerwy kiedy nie muszę chodzić do pracy wtedy bywa i codziennie. Innych alkoholi nie ruszam.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika snorreJa do wieku mniej więcej 33, 34 lat nie piłem w ogóle alkoholu, a więce również i piwa. Obecnie, zwykle w dni powszednie nie pijam, nadrabiam w weekendy Chyba, że są wakacje, ferie i tego typu przerwy kiedy nie muszę chodzić do pracy wtedy bywa i codziennie. Innych alkoholi nie ruszam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarhNiestety nie mogę pozwolić sobie na abstynecję, ponieważ mam za dużo różnych piwek na stanie ( a cały czas dochodzą nowe), a każde z nich ma przecież określoną datę przydatności do spożycia. I dlatego muszę je pić
Comment
-
-
Hehe, dobre pytanie.
A czy to trzeba wytrzymywac bez piwa? i po co?
Poważnie, to piwko zawsze mam, ale nie zawsze mam możliwość wypić. ale i tak wypijam przeciętnie jedno, dwa dziennie. Czasem mi się zdarzy wypić kilka, czasem nie wypić wcale, kwestia przypadku. Jednak piwko lubię, a pić coś trzeba, w końcu człowiek nie kaktus... W odróżnieniu od psa, nie piję wody pod żadną postacią, nawet najbardziej markową. Z niegazowanych rzeczy mogę ewentualnie kawę, zupę, ale zdecydowanie wolę gazowane piwko.Nic lepszego od Brackiego :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuZnaczy się: od urodzenia te 15 lat liczysz?
Znaczy tak mniejwięcej do końca podstawówkiPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Chętnie piłbym 2-3 dziennie ale niestety trochę szumi w głowie. Wiec ograniczam 1 piwko na dwa dni. Szkoda że Opolu ciężko dostać piwka smaczne ale o małej zawartości alkoholu. Trzeba się wybrać do Czech po piwko Branik. Dobre i nie mąci w głowie.Prace archeologiczne wykonywane w połowie lat 80. XX wieku "wykazały niezbicie, że pierwszym zrywem ludowym w naszych dziejach było obalenie reakcyjnego reżimu marionetkowego władcy Popiela, idącego na smyczy zachodnioniemieckiej, przez postępowy nurt plebejski, reprezentowany przez rękodzielnika Piasta", a ów Piast posłużył się do likwidacji Popiela myszami domowymi, dlatego też Komitet Obchodu Założenia Kruszwicy postanowił ufundować pomnik przedstawiający Zwycięską Mysz Postępu i Tradycji.
Comment
-
Comment