Ile wytrzymaliście bez piwa?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Ukraina, Równe, Hruszewskoho 77, Browarnia Na Hruszewskoho.
    bastion
    Ostatnim punktem piwnych peregrynacji po Równym, był browar restauracyjny Na Hruszewskoho. Nazwa łączy się z ulicą na której się znajduje. Jest to nieco na wschód od centrum miasta, bardzo blisko Stahlberga.
    To mały kompleks na który składa się piętrowy przeszklony barak z ogródkiem...
    2020-08-07, 21:10
  • malpitrzon
    Pilzner + mosaic
    malpitrzon
    Cześć,

za mną już ponad 10 warek z zacieraniem z czego dwie to był Pilzner z Browamatora i zarówno przeze mnie jak i znajomych te dwie warki były najbardziej chwalone więc teraz plan mam następujący: zrobić warkę Pilznera 40 litrową z czego połowę nachmielić tak jak zawsze...
    2018-08-11, 15:06
  • heckler
    Brno, Kytnerova 403/5, Pivovar Moravia
    heckler
    We wrześniu 2017 roku rozpoczęła się produkcja w browarze Moravia położonym w dzielnicy Brna-Medlánky. Wejście do browaru znajduje się bezpośrednio z ulicy Kytnerovej.
    Od samego początku produkcji browar miał jeden jasny cel - warzenie doskonałych, ciekawych piw dolnej fermentacji,...
    2017-12-12, 16:11
  • adam16
    Park & Bellheimer, Bellheimer Lord Pils
    adam16
    Bellheimer Lord - premium pils, robiny jest przez Park & Bellheimer AG.
    alc. :4,9% ; e17Fl.oz.
    Ładna drobnoziarnista piana. Trawała.
    Gaz w normie. Bardzo jasne to piwo. Ale to cieńkusz, więc można to wybaczyć. Słodkawe. Ot taki sobie, zupełnie wypijalny pilsik. Bez achów...
    2003-12-27, 16:48
  • e-prezes
    Herrnbräu, Faustus (dla BWM Jurand)
    e-prezes
    alk. 6% obj. butelka 500 ml NRW bezzwrotna. cena: 4.40 zł
    kolor: j.złoty, mętny
    nasycenie: poprawne
    piana: odstało dzień, ale mimo wszystko nie udało mi się wlać całości na raz - po prostu gigantyczna czapa
    zapach: pszeniczy, bez zarzutu
    smak: lekko kwaskowy,...
    2005-08-10, 14:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...