Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPrzekwitanie
Comment
-
-
Wracajac do tematu to ja ostatnio po urlopie w kraju zwanym Polska niepilem dwa tygodnie.
Powod -strulem sie tak polskim piwem w dwa tygodnie ze ledwo udalo mi sie dojechac do domu
Pytanie jakie jest juz na innym forum czy sklepowe piwo jest jeszcze piwem?
Niewiem jak to dziala ale tutaj tj.w Niemczech moge wypic 5-6 browarkow i rano nic a po krajowych 4 niemoge na drugi dzien sie pozbierac .
To jest powod do warzenia
Pozdrawiam i jade po jakies nowe piwko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziDoszedłem w tym czasie do wniosku, że codzienne spożywanie jest nudneGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Jeśli piłeś piwa koncernowe (Tyskie, Lech, Żywiec, Tatra, Warka, itp.), to wcale się nie dziwię, że się strułeś.
Comment
-
-
Na pierwsze dwa tygodnie przytaszczylem sobie pare beczek po 5 l niemieckiego ale na ostatnie dwa zabraklo i raczylem sie wlasnie tyskim,harnasiem,tatra,zubrem i zywcem te ostatnie bylo jeszcze w miare znosne.
Jakos juz ostatni pobyt w maju wplyna na brak zaufania do polskiego przemyslu piwnego i dlatego wziolem sobie piwo ze soba
niestety za malo
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedzityle że zlot w połowie września mnie ominie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziNo i po kilku miesiącach okazało się że nikt już nie chce się wstrzymywać ani deklarować że nie będzie...
W styczniu byłem chory (zatoki), 3 tygodnie brałem antybiotyki i nie piłem alkoholu A tuż przed końcem starego i zaraz na początku nowego roku (już chorym będąc) zakupiłem w sumie z 30 piw licząc, że choroba zaraz minie i będę mógł sobie podegustowaćNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
A jednak ktoś się odezwał...
U mnie ostatnio panuje wstręt do popularnych piw i po zdatne do picia wybieram się kawałek...
Jeżeli jest to dłuższy czas że nie jadę na testy dobrego to może mnie denerwować przedłużająca się niemożność konsumpcji i wolałbym skrócić tą abstynencję z wyboru...
...czy to już czas na akces do AA? oby nie
Comment
-
-
A ja odkąd jestem na diecie (to już 5 miesięcy) bardzo rzadko piję piwo. W zasadzie tylko konieczność dodania kapsla do kolekcji zmusza mnie do wypicia.
Układając swój plan dietetyczny uświadomiłem sobie, że zawarte w piwie węglowodany są bardziej uzależniające dla organizmu niż alkohol w nim zawarty.
I w ten sposób stosując dietę niskowęglowodanową uwolniłem się od nałogu picia piwa!5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziA jednak ktoś się odezwał...
U mnie ostatnio panuje wstręt do popularnych piw i po zdatne do picia wybieram się kawałek...JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Oj mam świetną cembrowaną piwniczkę i nieraz był tam zapasik... ale czasem brak większej gotówki i niestety ograniczam się do testów na próbie 5-7 buteleczek.
Czasem kłopot jest z brakiem wolnego pojazdu i bez tego transport większej ilości jest niemożliwy...
Dziś dokonałem testu ostatniej butelczyny z Nymburka, Neźnego Barbara i na razie będzie posucha... i będzie wymuszone "wytrzymanie bez"
Comment
-
Comment