A może przenieść tę dyskusję do tematu o wyczynach po piwie, bo tu chyba ma być o wytrzymaniu bez piwa!
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna -
Dzien moze dwa ale tylko dlatego ze niebylo kasy.Nawet jak biore jakies antybiotyki lubie strzelic sobie male podobno mala ilosc dobrze wplywa na ich dzialanie!!!! Fuck you prototypy!!!!Comment
-
grzech napisał(a)
Przez myśl mi nie przeszło, aby iść na egzamin pod wpływem alkoholu. Jeśli chodziliście i zdawaliście, to nie najlepiej świadczy o egzaminatorach.
A egzaminatorzy na kierunku prawa też sobie lubią dźwieknąćComment
-
To znaczy o co? Bo mi się wydaje, że na egzaminie ważniejsze jest, czy sie dobrze odpowiada, a nie czy jesteś po trzech piwkach, czy po kawieComment
-
O to, że egzaminator tolerujący studenta pod wpływem, czy sam będący w takim stanie na egzaminie nie wystawia sobie dobrego świadectwa. Jest to przejaw braku szacunku do siebie, uczelni, przedmiotu (w pierwszym wypadku), czy studenta (w drugim). Myślę, że mógłbym dobrze wykonywać rozmaite czynności w pracy będąc pod wpływem alkoholu, ale oczywistym jest, że tego nie robię.Comment
-
Nie wiem, co Cię ugryzo, człowieku, ale po pierwsze: absolutnie nigdzie nie sugerowałam, że egzaminatorzy sobie popijają w czasie egzaminów, to że lubią sobie wypić, bynajmniej nie oznacza, że robią to w pracy
Po drugie: chyba masz coś z głową, jesli uważasz, że było po mnie widać, że wypiłam - wiadomo, ze by mnie z egzaminu wyproszono. Nie bądź taki piernik, od tego mamy tu KrzysiaComment
-
Jestem
Egzaminator na egzaminie jest w pracy. Student na egzaminie jest w szkole. Chyba to oczywiste, że z punktu widzenia prawa obaj kwalifikują się do dyscyplinarnego zwolnienia. Ale życie jest życiem, a już szczególnie na uczelniach dość swobodnie podchodzi się do pewnych reguł.
Ja osobiście na żadnym egzaminie czy zaliczeniu nie byłem na promilach, choć zdarzało się na kacu.Comment
-
Ja w tygodniu w ogóle nie piję żadnego alkoholu, pięć dni mam wręcz suche. Oczywiście czasami zdarza mi się wypić jedno, ale staram się tego unikać. Za to sobota i niedziela upływają pod znakiem słodu i chmielu, oczywiście nie popadam w tym w przesadę. Zacząłem ostry trening na siłowni i nie chcę stracić wyników! Stąd moje ograniczenie piwne.Celia, cerevisia et conventus.Comment
-
Krzysiu napisał(a)
Ja osobiście na żadnym egzaminie czy zaliczeniu nie byłem na promilach, choć zdarzało się na kacu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Ostatnim punktem piwnych peregrynacji po Równym, był browar restauracyjny Na Hruszewskoho. Nazwa łączy się z ulicą na której się znajduje. Jest to nieco na wschód od centrum miasta, bardzo blisko Stahlberga.
To mały kompleks na który składa się piętrowy przeszklony barak z ogródkiem...-
Channel: Ukraina
2020-08-07, 21:10 -
-
Cześć,
za mną już ponad 10 warek z zacieraniem z czego dwie to był Pilzner z Browamatora i zarówno przeze mnie jak i znajomych te dwie warki były najbardziej chwalone więc teraz plan mam następujący: zrobić warkę Pilznera 40 litrową z czego połowę nachmielić tak jak zawsze...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
We wrześniu 2017 roku rozpoczęła się produkcja w browarze Moravia położonym w dzielnicy Brna-Medlánky. Wejście do browaru znajduje się bezpośrednio z ulicy Kytnerovej.
Od samego początku produkcji browar miał jeden jasny cel - warzenie doskonałych, ciekawych piw dolnej fermentacji,...-
Channel: Czechy
-
-
Butelka 0.5l, zawartość alkoholu min. 4,1%
Piwo barwy słomkowej, bardzo mętnawe. Nagazowanie spore. Piana wręcz gigantyczna - tworzy spory grzybek, biała, trwała.
Jest tylko jeden problem - pachnie jak pszeniczne i tak smakuje (lekki banan i goździki). Coś mi się wydaje że autor...-
Channel: Piwa z browarów domowych
2008-06-29, 22:13 -
-
E: 11%
A: 4,2%
Niefiltrowane, pasteryzowane. W składzie słód pszeniczny, jęczmień i zagęszczacz (?) pektynowy.
Oznaczenie na kontrze wskazuje, że miejscem produkcji jest kijowski browar Sławutycz.
Kolor: Bardzo ładny ciemnożółty, mocno mętne....-
Channel: Ukraina
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment