Ile wytrzymaliście bez piwa?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • maleństwo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.10
    • 847

Ja już zaczynam 11 miesiąc bez piwa. Jakoś dziwnie mnie nie ciągnie...W Sylwestra wypiłam pół szklanki...Jakaś dziwna się zrobiłam
    Ostatnia zmiana dokonana przez maleństwo; 2005-01-10, 00:27.

Comment

• ArturŁ
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.11
      • 374

maleństwo napisał(a)
      Ja już zaczynam 11 miesiąc bez piwa. Jakoś dziwnie mnie nie ciągnie...W Sylwestra wypiłam pół szklanki...Jakaś dziwna się zrobiłam
      Na pewno taniej wychodzi

Comment

• ArturŁ
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.11
        • 374

Będzie ciężko!

A ja sobie obiecałem,że od dziś przez tydzień piwa nie piję.Wiem,że zahacza to o masochizm i rodzi pytanie "A po co?".Ale chcę sprawdzić jak to będzie wyglądało,co się zmieni i czy wytrzymam .Trzymajcie kciuki.

Comment

• żąleną
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.01
          • 13239

A ja nie spytam 'po co', bo uważam, że warto sobie przerwy robić. Od wszystkiego tak naprawdę...

Comment

• Małażonka
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 4602

Odp: Będzie ciężko!

ArturŁ napisał(a)
            A ja sobie obiecałem,że od dziś przez tydzień piwa nie piję.Wiem,że zahacza to o masochizm i rodzi pytanie "A po co?".Ale chcę sprawdzić jak to będzie wyglądało,co się zmieni i czy wytrzymam .Trzymajcie kciuki.
            Tylko nieśmiało przypominam, że w sobotę jest pożegnanie Cyborga . Tak przy wodzie Go żegnać...

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

no właśnie, ArturzeŁ, może byś przybył i na tę jedną noc zrobił wyjątek? albo zaczął przerwę piwną po niedzielnym kacu np.?
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• ArturŁ
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.11
                • 374

No tak - człowiek chce odpocząć,a tu masz - pożegnanie Cyborga Życie zaiste łatwym nie jest Obiecuję więc,że postaram się zjawić.A jak się zjawię,to przecież o suchym pysku siedzieć nie będę.Jednak swojej obecności nie mogę zagwarantować w 100%.Wszystko będzie zależało od tego ile zdołam się dziś i jutro pouczyć.W poniedziałek,wtorek,tudzież czwartek egzaminy,na które co tu dużo mówić - zbyt wiele nie potrafię .Proszę więc nie mieć żalu,gdybym nie dotarł.Ja ze swojej strony zwiększę dziś i jutro "dniówkę" materiału z logiki i filozofii do przyswojenia,by móc dotrzeć

Comment

• ArturŁ
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.11
                  • 374

No tak,udało się prawie 3 dni .Ale przynajmniej WARTO było post złamać - bo w dobrym towarzystwie.Od dziś do czwartku zatem postu część dalsza.Będę dzielny.

Comment

• Tabletka
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2003.11
                    • 194

A co to takiego to piwo ?????

Comment

• ArturŁ
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.11
                      • 374

Tabletka napisał(a)
                      A co to takiego to piwo ?????
                      Czyżby to oznaczało,że koleżanka NAPRAWDĘ długo nie zakosztowała boskiego,słonecznego nektaru?

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

postanowiłam wziąć przykład z młodszych i pójść w ślady ArturaŁ - od dziś zaczynam post piwny, a od jutra kończę post żywnościowy! ciekawe, jak mi pójdzie...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• ArturŁ
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.11
                          • 374

cyborg_marcel napisał(a)
                          a od jutra kończę post żywnościowy! .
                          To był jakiś post żywnościowy?No już bez przesady - z postu w post to też ciężko.Proszę bez skrajności,mechanizm tego nie wytrzyma

P.S.Wczoraj po powrocie do domu włączyłem telewizor.Leciał jakiś film o domowych cyborgach,które po pewnym czasie przejęły konktrolę i sterroryzowały właścicieli domostw

Comment

• Tabletka
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.11
                            • 194

cyborg_marcel napisał(a)
                            postanowiłam wziąć przykład z młodszych i pójść w ślady ArturaŁ - od dziś zaczynam post piwny, a od jutra kończę post żywnościowy! ciekawe, jak mi pójdzie...
                            Jakoś nie postawiłabym na Ciebie

Comment

• adam16
                              Pułkownik Chmielowy Ekspert
                              • 2001.02
                              • 9865

Ja tam myślę, że Cyborg ma mechanizm autodiagnostyki i jak twierdzi, że tak musi być, to tak będzie. Chyba, że wystąpi błąd w programie. A wtedy to już trzeba będzie resetować.
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• cyborg_marcel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.03
                                • 3467

na każdego przyjdzie jego kolej ale po tym jak po 3 piwach miałam już dość, stwierdziłam, że coś musi być nie tak a że sam płyn do konserwacji nie wystarczy - trzeba też akumulatory ładować, a 1 kanapka / dobę to chyba za mało... => czas zmądrzeć (przynajmniej chwilowo)

Comment

Przetwarzanie...
                                X