Ja już zaczynam 11 miesiąc bez piwa. Jakoś dziwnie mnie nie ciągnie...W Sylwestra wypiłam pół szklanki...Jakaś dziwna się zrobiłam
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Odp: Będzie ciężko!
ArturŁ napisał(a)
A ja sobie obiecałem,że od dziś przez tydzień piwa nie piję.Wiem,że zahacza to o masochizm i rodzi pytanie "A po co?".Ale chcę sprawdzić jak to będzie wyglądało,co się zmieni i czy wytrzymam .Trzymajcie kciuki.
Comment
-
-
No tak - człowiek chce odpocząć,a tu masz - pożegnanie Cyborga Życie zaiste łatwym nie jest Obiecuję więc,że postaram się zjawić.A jak się zjawię,to przecież o suchym pysku siedzieć nie będę.Jednak swojej obecności nie mogę zagwarantować w 100%.Wszystko będzie zależało od tego ile zdołam się dziś i jutro pouczyć.W poniedziałek,wtorek,tudzież czwartek egzaminy,na które co tu dużo mówić - zbyt wiele nie potrafię .Proszę więc nie mieć żalu,gdybym nie dotarł.Ja ze swojej strony zwiększę dziś i jutro "dniówkę" materiału z logiki i filozofii do przyswojenia,by móc dotrzeć
Comment
-
-
cyborg_marcel napisał(a)
a od jutra kończę post żywnościowy! .
P.S.Wczoraj po powrocie do domu włączyłem telewizor.Leciał jakiś film o domowych cyborgach,które po pewnym czasie przejęły konktrolę i sterroryzowały właścicieli domostw
Comment
-
-
Ja tam myślę, że Cyborg ma mechanizm autodiagnostyki i jak twierdzi, że tak musi być, to tak będzie. Chyba, że wystąpi błąd w programie. A wtedy to już trzeba będzie resetować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
na każdego przyjdzie jego kolej ale po tym jak po 3 piwach miałam już dość, stwierdziłam, że coś musi być nie tak a że sam płyn do konserwacji nie wystarczy - trzeba też akumulatory ładować, a 1 kanapka / dobę to chyba za mało... => czas zmądrzeć (przynajmniej chwilowo)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
Comment