Załóż browar domowy
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
A ja tak właśnie rozmyślam nad tym tematem, i chyba zrobię sobie wiosenną przerwę ostatnimi czasy mam taki "przerób", że czas na chwile oddechu jeszcze tylko Rychnovská Kněžna z lodówki i basta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedzia masz w litrowej? z karteczkami na dratwie?
Comment
-
-
rok temu złamałem rękę (od za duzej ilości alko) i przez ponad 3 tyg nie piłem bo tydz w szpitalu, potem 2 tyg leki przeciwzakrzepowe i chyba jeszcze kilka dni, potem sie rozkręcałem.
myślę o tym coraz częściej by nie pic piwa w tyg, tylko raz, dwa na tydz. albo i mniej. dłuższych przerw nie pamietam. ale piję alko dopiero od mojej 18
Comment
-
-
W tym roku miałem aż 3 dni przerwy. Od 06.01 do 09.01.
Wierzcie.... cierpiałem... ale musiałem....2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarex Wyświetlenie odpowiedzia czy jak "wyciągnę kopyta" to na tamtym świecie też będzie jasne pełne?
Comment
-
-
Pare ladnych lat temu wytrzymalem od 03.01 do 31.12.
Zero alkoholu , kumple jezdzili po mnie jak mogli.
Kto nie pije ten kapuje, nie bac swinia napij sie z nami,
No co kumpli olewasz.
Ale za to ,pare minut przed odpaleniem petard, wypilem 2x"kapera krolewskiego"+
babelki z duzej butelki , po petardach i odcholowali mnie do domu.
Okresowa abstynecja , tez ma swoje dobre strony.
Ale musi byc stosowana z umiarem..Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarex Wyświetlenie odpowiedzia czy jak "wyciągnę kopyta" to na tamtym świecie też będzie jasne pełne?
I to na pewno bedzie "czysciec"Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Raz w roku się odchudzam oczyszczając organizm, więc nie piję piwa.Średnio chudnę 12-15 kg.W tamtym roku odchudzałem się 51 dni.Ale to jest potrzebne dla zdrowia, bo przez pozostałe miesiące wypijam ok.700-720 litrów piwa.Na zdrowie!!
Comment
-
Comment