Wymyśliłem sobie taki temat: Ile najdłużej wytrzymaliście bez piwa (nie licząc dzieciństwa) i dlaczego?
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
GodzinęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dzień, tydzień - mało efektowne te wasze osiągnięcia.
Kiedyś nie piłem piwa przez 5 lat. Od roku 1981 do 1986. Po prostu towarzysze komuniści wymyślili, że piwa nie będzie. A potem, że nie będzie dobrego. Przynajmniej w moim mieście. Po pięciu latach przerwy pierwsze piwo wypiłem w Berlinie (wówczas Zachodnim). Było to piwo Berliner Kindl.
Comment
-
-
Berliner Kindl straszne świństwo - teraz, wtedy super piwo z Niemiec. Kupowałem w ALDI po 42 fenisie za bączka.
Myślę, że kilka miesięcy mi się zdarzyło, miałem taki okres, że piłem tylko wino ( markowe, a nie krajowe).
A skąd Kamyczek ma dostęp do szerokiej gamy?
Comment
-
-
Do 10 dni ale jak kiedyś na imprezie wypiłem 11 piw (wszystkie są udokumentowane) to przestałem w ogóle patrzeć na piwo przez około 3 miesiące.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
pieczarek napisal/a
Dzień, tydzień - mało efektowne te wasze osiągnięcia.
Kiedyś nie piłem piwa przez 5 lat. Od roku 1981 do 1986. Po prostu towarzysze komuniści wymyślili, że piwa nie będzie. A potem, że nie będzie dobrego. Przynajmniej w moim mieście.
Piwko można było zawsze wypić .
W 1982 roku objechałem z kolegą Hel, Władysławowo, Puck,
Gdynię i dopiero w Sopocie napiliśmy się piwka..
Kto szuka ten znajdzie.
Comment
-
-
Owszem, przyznam się, że miałem takie abstynenckie myśli, ale jakoś nigdy nie wprowadziłem ich w życie. Takie postanowienia mnie przerastają.
PS. I prosze sie nie chwalic, ze sie pilo w 1982. To deprymujące dla mnie bo w tymże roku dopiero przyszedłem na świat!Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Jak mam nockę to nie piję piwa tego dnia od rana no i przez całą noc oczywiście. To jest przerwa 24-ogodzinna i na dłuższe się nie nastawiam.
Po nocce - godz. 7.20 - dwa zimne w gorącej wannie i pod kocyk. Dobranoc.Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Comment
-
Comment