Moja przerwa trwala od soboty tamtego tygodnia do piatku czyli 6 dni i jest to najdluzsza przerwa na jaka sobie pozwolilam odkad pije piwko
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Ja nawet nie chcę o tym myślećTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Originally posted by ANDRO
Jak mam nockę to nie piję piwa tego dnia od rana no i przez całą noc oczywiście. To jest przerwa 24-ogodzinna i na dłuższe się nie nastawiam.
A najdłużej to nie piwoszyłem od sierpnia 1971, tak do drugiej połowy lat osiemdziesiątychBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Originally posted by radeckib
A ja najdłużej nie piłem piwka we wrześniu ubiegłego roku. Było to zaraz po rejsie po Mazurach i chciałem sobie udowodnić że mogę. Napiłem się dopiero po skończonej sesji wrześniowejTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Originally posted by jacek
To ja z wynikiem 46 dni jestem w czołówce...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
4 dni ( miałem urlop ).Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Piwofil napisal/a
Do 10 dni ale jak kiedyś na imprezie wypiłem 11 piw (wszystkie są udokumentowane) to przestałem w ogóle patrzeć na piwo przez około 3 miesiące.
To ja nie powinieniem pić piwa jakieś 300 lat.Ostatnia zmiana dokonana przez uwolnic_orke; 2002-03-08, 10:00.
Comment
-
-
To ile wypiłeś tych piw naraz najwięcej ?www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment