a ja wytrzymałem cały Wielki Tydzień ale szybko sobie odbiłem i odbijam do tej pory.......
Ile wytrzymaliście bez piwa?
Collapse
X
-
Ja tam cienki bolek jestem - od czasu, gdy piję piwo, to nie miałem chyba przerwy dłuższej niż tydzień, a i to zwykle przez chorobę. Ostatnio ciężko mi nawet chorobowe sobie zrobić, bo odkryłem, że ciepłe piwo też dobre jest - a co, cała Anglia może tak pić, to ja ciepłego nie wypiję?
Ludzie, jakie wy macie głowy i pęcherze!! Dwadzieścia?! Czterdzieści??!! Ja po pięciu jestem dobry, a po sześciu często jadę do Rygi... Kiedyś wypiłem dziewięć, poprawiłem jabolem i fifą trawy, i jakoś nie mogłem się nakręcić, ale to było w Bieszczadach - w tamtym klimacie chyba bym zbankrutował. W Warszawie może i drogo, ale przynajmniej wszystko do głowy uderza z podwójną siłą.
Comment
-
-
Wczoraj minął tydzień bez piwa ani żadnego innego alkoholu, już trzeci taki tydzień w tym roku, ale umuwiłem się z kumplami, że nie będziemy pili podczas adwentu, mam nadzieje że się uda.
A teraz lece na jakieś dobre piwko, bo czegoś mi brakujewww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Ja wytrzymałem tydzień. Choc wytrzymałem to złe słowo. Nie miałem ochoty (!). Bylo to latem tego roku na "wczasach" w Jaśliskach (Beskid Niski). Zwykle rano po sniadaniu wypijam kawę, a wieczorem piwo. Gdy dzień był męczący, piwo obowiązkowo. Tam takich potrzeb nie miałem. Kawa nie smakowała, a do piwa nie ciągnęło mnie w ogóle, choć nóg nie oszczędzałem. Miejscowi twierdzą, że to zasługa wspaniałej wody. W cągu dwutygodniowego pobytu wypiłem tylko trzy piwa, z czego dwa przy ognisku. Sądzę, że mógłbym i bez tych trzech się obyć.
Comment
-
-
Ile wytrzymałem bez piwa? To bylo niedawno i trwało dwa tygodnie. Zrobiłem to dla mamy, która stwierdziła że mógłbym częściej siedzieć w domu, ale potem powiedziała (kiedy widziała jak się męczę), że mogę sobie pić, ale żebym to częściej robił w domu. Sami widzicie, że tylko matka zrozumie swoje dziecko!Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
Comment
-
-
ja od początku miesiąca trzymam się dzielnie bez piwka (podobnie jak u Anda nie z własnej woli) ale we wtorek kończę antybiotyk i zapewne wszystko wróci do normy.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
żąleną napisał(a)
że ciepłe piwo też dobre jest - a co, cała Anglia może tak pić,
Jakoś nie zauważyłem żeby anglicy pili ciepłe piwo.
Zawsze w pubie dostawałem schłodzone.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment