W marcowym Proficie w rozprawie o Grupie Żywiec pojawiła się informacja o odchudzaniu w/w grupy z doficytowych browarów, wskazano Leżajsk i Cieszyn. . A że już nijednokrotnie słowo ( pisane ) ciałem się stało, idę po Leżajsk bo jutro mogę go już nigdzie nie kupić...
Leżajsk i Cieszyn do likwidacji
Collapse
X
-
#$@&^%$
Proponuję zlikwidować Heinekena jako najbardziej wk$#(*&^!@ący koncern piwny
że też na takich kary nie maWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Leżajsk to tam trudno ...
dla niektórych i Leżajsk coś znaczy.....
dla mnie cholernie miłe wspomnienie (piw harleys)
zawsze żal jak zamyka się jakikolwiek browar
marcopolok napisał(a)
Bracisz by miało nie być i co ja będę pił?
Serio to mi Brackiego też byłoby żal, i to bardzo
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Trzeba zorganizować pikietę przed browarem, podjudzić do strajku załogi!!! Brackie nie może zniknąc.
Jeśli będę to wpisuję się na listę pikietujących
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Brackie nie może zniknąc.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jerzy napisał(a)
Brackie znikło z prawie całej Polski już wiele lat temu i z tego powodu GŻ ma u mnie krechę jak stąd do Alfa Centauri.bez brody...
Comment
-
-
A ja mam jeszcze jedno Brackie w lodówce, jakoś tak niechcąco sie ostało po oblężeniu przytułku To co, mam je teraz w ramki oprawić?
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Trzeba zorganizować pikietę przed browarem, podjudzić do strajku załogi!!! Brackie nie może zniknąc.
jak byśmy tak forumowicze w takich wystąpili widać by nas było, nie rozpłynęlibyśmy w tłumieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Jeżeli to prawda to niezła załamka
Może by powołać jakiś fundusz i wykupić tak zasłużone FIRMY?
I zrobić super konkurencję na lokalnym rynku
No dobra koniec marzeń może jeszcze kiedyś spełnią się i stanę się właścicielem jakiegoś browaru. Chociaż z drugiej strony mogłoby to być niebezpieczne - cała produkcja mogłaby się zamienić w deputat.
Comment
-
-
marcopolok napisał
Jerzy czy ja mam pretensję że w Żywcu nie mogę kupić Lwówka i 100 innych piw?? Jeśli podjeli decyzję że Brackie będzie piwem lokalnym to dobrze bo dzieki temu także beskidy mają jakieś specyficzne piwo niedostępne nigdzie indziej.
marcopolok napisał
Jak miałeś ochote na Brackie to trza było pomysleć i poprosić abym przywiózł do Wrocka co robiłem juz wielokrotnie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
A ja mam jeszcze jedno Brackie w lodówce, jakoś tak niechcąco sie ostało po oblężeniu przytułku To co, mam je teraz w ramki oprawić?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
Comment